Pulpeter till skola och arbetsplats

Komplettera klassrum, korridor, entré eller aula med en praktisk pulpet! På AJ Produkter har vi ett brett sortiment av pulpeter i olika modeller och utföranden så att du kan hitta en som passar din arbetsplats och användningsområde.

Vad är en pulpet?

En pulpet är ett mindre bord som används främst inom skolmiljöer i exempelvis en aula men de kan också användas på arbetsplatser vid presentationer eller föreläsningar. Pulpeter är utformade för att främja en bättre arbetsställning när man ska hålla ett tal eller anförande och underlätta förvaring av arbetsmaterial.

Varför ska du välja en pulpet för din skola eller arbetsplats?

  • En pulpet är bra för att ge talare en plattform att hålla tal från, vilket ger dem en central och synlig position och underlättar för åhörarna att höra och se talaren tydligt.

  • Pulpeter används med fördel i aulor och på scener för att ge en föreläsare eller talare en fokuserad plats där man kan förvara exempelvis underlag, ett glas vatten eller tillbehör som ska användas.

  • Pulpeter är även bra för att skapa en visuell och symbolisk representation av ledarskap eller auktoritet, vilket kan vara användbart vid ceremonier, presentationer eller evenemang.

Tips: Med en flyttbar pulpet på hjul rullar du enkelt möbeln dit den behövs för stunden, när du vill ställa undan den vid förvaring eller städning. Alla våra hjulförsedda pulpeter har låsbara hjul.

Kontakta oss för mer information

När du är redo att uppdatera din arbetsplats med skrivbord är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss för personlig service och expertis som säkerställer att du får den bästa lösningen för dina behov.

Behöver du något annat till din arbetsplats?

Om du ska stå länge vid en pulpet kan en avlastande arbetsplatsmatta vara ett smart komplement för att bespara både rygg och ben. Och om takbelysningen inte är optimal kan det vara bra med en mindre skrivbordslampa, särskilt om du ska läsa från anteckningar. Alla våra pulpeter har plats för förvaring så ska du presentera vid exempelvis en whiteboard är det perfekt att ha ett förråd av whiteboardpennor och magneter tillgängligt.