Ståbord

Två personer sitter vid höj och sänkbara skrivbord

Vi har möblerna som gör dig aktiv på jobbet.

Handla nu

Ståbord för alla tillfällen

Söker du ett ståbord? Du har hittat rätt plats! Hos AJ Produkter erbjuder vi ett omfattande utbud av ståbord anpassade för diverse användningsområden – på kontoret, till fest, vid mässor och för fikastunden. Du hittar allt från mindre barbord med enkelt stativ och liten bordsyta till större varianter med dubbla pelarstativ och plats för flera personer.

Ståbord för olika användningsområden

Ståbord är en möbel som passar för många olika användningsområden. Här på AJ Produkter hittar du ett omfattande utbud av ståbord för olika ändamål.

Evenemang och mässor

Ståbord ett utmärkt val för att skapa en inbjudande atmosfär samtidigt som de tar lite plats och är lätta att placera. Våra ståbord är stabila och passar perfekt att ställa ut i exempelvis en monter för personer att samlas runt eller som yta att placera information på.

Fest

På fest är ståbord perfekt vid mingel då gästerna kan stå och umgås samtidigt som man har en yta att ställa ifrån sig dryck och tilltugg på. Våra bord finns i en mängd olika modeller och storlekar så du kan anpassa efter festens behov.

Kontoret

För kontorsmiljön är ståbord perfekta för att skapa en mer dynamisk arbetsplats. Genom att växla mellan att sitta och stå under arbetsdagen kan man förbättra blodcirkulationen, minska risken för ryggproblem och öka produktiviteten. Varför inte ta ett ståmöte?

Fika och umgänge

Med ståbord skapar du enkelt en avslappnad och social atmosfär, oavsett om det är i arbetsplatsens fikahörna eller på café. De är perfekta för att njuta av en kopp kaffe, äta lunch vid eller för att ta ett samtal någon annanstans än vid skrivbordet.

Tips! Golvförankring. Ska du placera ett ståbord på en permanent plats? Flera av våra bord kommer förberedda med hål för golvförankring för extra stabilitet och fast placering.

Hur man väljer rätt ståbord

När du väljer ett ståbord är det viktigt att ta hänsyn till flera faktorer. Här är några tips för att hjälpa dig att välja rätt för dina behov.

Design och material

Vare sig du vill ha ett enkelt barbord i stilren design eller ett större pelarbord har vi varianter du kan välja mellan. Samtliga av våra bord är slittåliga och lätta att torka av vilket är fördelaktigt för ytor som frekvent används. Beroende på modell har vi bord med skiva i antingen laminat, högtryckslaminat eller trä.

Storlek och utrymme

När du väljer bord är det viktigt att du tänker på hur många personer som kommer att använda bordet samtidigt och hur mycket utrymme du har tillgängligt. Fördelen med ståbord är att de tar lite plats – men det gör ju samtidigt att inte så många personer kan använda det samtidigt.

Tips! Sitt vid ståbord. Glöm inte att du naturligtvis även kan sitta vid ett ståbord. Vi har ett stort sortiment av högre barstolar och barpallar som gör att du kan slå dig ned även vid ett högt bord.

Kontakta oss för mer information

När du är redo att uppdatera din arbetsplats med skrivbord är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss för personlig service och expertis som säkerställer att du får den bästa lösningen för dina behov.

Behöver du något annat till din arbetsplats?

Använder du ett ståbord, oavsett till vad, så finns det antagligen lite fler produkter du skulle kunna addera. Vid mässa kan ett mindre barbord med fördel användas för att skylta med information i exempelvis ett bordsställ men kan också kompletteras med en mobil utställningsskärm. Vill du göra en fikahörna, eller en plats för ståmöten, är det enkelt att göra ett rum i rummet med skärmväggar. Glöm inte en bra taklampa då en bordslampa tar upp onödigt plats på ett litet bord!

FAQ

Vad är ett ståbord? Ett ståbord är ett bord som är högre än ett traditionellt matbord och används främst för att stå vid.
Hur högt är ett ståbord? Ett ståbord brukar vara mellan 900-1100 mm högt.
Vilka olika typer av ståbord finns det? På AJ Produkter har vi ståbord i flera olika utföranden: med runda, fyrkantiga eller rektangulära bordsskivor och med olika modeller av pelar- eller fyrbensstativ.