Barstolar & barpallar

Praktiska och lättplacerade barstolar & barpallar

På en restaurang, café eller lounge är barstol ett perfekt komplement till vanliga stolar. Konceptet är enkelt; flyttbara möbler designade för att kunna sitta på varierade höjder. På AJ har vi ett sortiment av barstolar i en mängd olika modeller, färger, material och storlekar för att möta dina behöv. Barstol och barpall, med eller utan ryggstöd, i plast för inom- och utomhusbruk eller med underrede i metall – vi vill att du hittar din stol hos oss. Matcha med ett av våra många barbord för en trevlig uteplats, konferens eller möte! Nedan hittar du lite mer information om våra stolar!

Modeller

Vissa av våra stolar har ryggstöd för extra support medan andra har tjocka, vadderade sitsar vilket gör att gästen kan sitta bekvämt medan hen äter eller sitter i ett möte. Om du är ute efter en barstol med en modern och minimalistisk design är våra stolar med kromade underreden ett idealt val. Vill du istället ha ett mer klassiskt alternativ är en valnötsbetsad barstol med svart, vadderad dyna perfekt. För exempelvis en restaurang som har både inom- och utomhusservering är en UV-beständig barstol i polypropen en perfekt modell. Stapelbar, tålig och lättskött. Modellen är dessutom trendig i sin monokroma design!

Material

Vi har stolar i ett antal olika material. Om du exempelvis letar efter en sittmöbel som är stapelbar och lätt att hålla ren är en barpall med underrede i stål och sits i plast passande. I en klassisk pub har vi den typiska barstolen i trä med stoppad sits – rejäl och stadig. En nättare barstol i högtryckslaminat kan istället göra sig bra på en servering eller kontor. I ett mindre mötesrum kan en smidig och kompakt pall vara smart när ni är några stycken som samtalar eller har presentation. Ni får plats några stycken och det ryms ändå en whiteboard eller glasskrivtavla för en person att skriva på.

Färger

Våra stolar och pallar finns i en mängd olika färger – från diskret svart och vit till trä, knalliga kulörer och milda toner. Välj färger efter övrig inredning, eller som kontrast, för att fånga upp rummets känsla och formspråk. För en livligare atmosfär är en stark färg härlig medan det i en kontorsmiljö är mer passande med nedtonat. Läs mer om alla våra barstolar genom att klicka på varje produkts specifikationer, eller kontakta oss så hjälper vi dig!