Serveringsvagnar för goda matupplevelser

Utrymmen där personal kan sitta ner och fika eller äta lunch behöver bra serveringsvagnar. På kontor och hotell, i skolor och verkstäder eller dylika arbetsplatser är det nödvändigt med en ordentlig matsal och rejäla matrumsmöbler. AJ Produkter levererar smidiga och smarta rullbord till alla sorters matrum. Eftersom matsalar och bespisningar varierar i utseende, beroende på antalet anställda på ditt företag och hur mycket plats ni kan erbjuda, är det viktigt att välja rätt köksvagnar och hyllvagnar. I vårt breda sortiment hittar du enkelt de alternativ som bäst passar just er matsal.

Rostfria köksvagnar

Flera av våra mångsidiga serveringsvagnar kommer i rostfria utföranden. Detta gör matsalsmöblerna estetiskt tilltalande och samtidigt lätta att rengöra, så du håller hög hygienfaktor. Rullvagnarna är utmärkta för att exempelvis transportera mat från kök direkt ut i matsal. De är lika användbara på kontor och i skolor som i professionella kök och restauranger. Serveringsvagnarna är även ett utmärkt alternativ som förvaring och att stapla varor på, om det behovet uppstår. Eller agera drinkvagn, vid mer festliga tillfällen på arbetsplatsen. Vill du synka med andra rostfria produkter är rullvagnarna snygga tillsammans med våra avfallsbehållare eller papperskorgar, som tillverkas i samma material.

Hopfällbara serveringsvagnar

AJ Produkters hopfällbara vagnar är mycket praktiska, smidiga att använda och tar lite plats vid förvaring. Med denna rullvagn kan du enkelt frakta både mindre och större varor: perfekt för storkök, restaurangkök och arbetsmiljöer där mat hanteras. Den hopfällbara serveringsvagnen är väldigt stryktålig och lätt att rengöra. Det låga hyllplanet och med en belastningskapacitet på upp till 100 kg gör vagnen praktisk inom många användningsområden.

Pålitliga platå- och plattformsvagnar

Även våra platåvagnar kommer i rostfritt utförande och passar utmärkt för transportering av riktigt stora varor. Exempelvis grytor, rejäla kärl och stora mängder livsmedel kan lastas på dessa serveringsvagnar. Vagnarnas högre platå gör att köks- eller serveringspersonal lättare kan lyfta på och av varor, utan att anstränga ryggen. Vagnens hylla är lätt att manövrera och två av länkhjulen är utrustade med broms, vilket gör den enkel att låsa vid på- eller avlastning av varor.

Missa inte dessa kategorier

LunchrumsbordStåbordFällbara stolar