Barbord & ståbord

Två personer sitter vid höj och sänkbara skrivbord

Vi har möblerna som gör dig aktiv på jobbet.

Handla nu

Smidiga och lättplacerade barbord & ståbord

Möbler är väldigt viktigt i hemmet men har också en stor betydelse för trevliga arbetsmiljöer, vare sig det är på kontor eller i utrymmet där människor socialiserar. I pauser utanför en konferens är det exempelvis utmärkt att ha mindre barbord för deltagare att prata och reflektera vid, eller ha någonstans att ställa ett glas. På AJ Produkter har vi därför ett brett sortiment av praktiska och snygga barbord där du har möjligheten att hitta en som passar just ert sammanhang. Vare sig det är ett fällbart barbord, ett nätt ståbord eller ett runt pelarbord med rejäl fot har vi det. För att exempelvis gömma undan bordets underre är ett praktiskt bordsöverdrag i stretch ett perfekt alternativ för snabb och enkel förändring. Nedan hittar du mer om några av våra olika barbord!

Pelarbord

För platser där borden ska stå kvar alltid eller inte flyttas frekvent är ett stabilt pelarbord en variant som passar utmärkt. Med sin stadiga fot har den hög stabilitet. Du har möjlighet att både välja mellan olika färger, rund eller fyrkantig bordsskiva - men också en längre, rektangulär skiva med två runda pelarstativ.

Fällbart ståbord

För ett väldigt flexibelt bord är våra fällbara ståbord en lösning som ger dig möjligheten att snabbt och effektivt ställa fram och ta undan efter på behov. Det gör sig utmärkt på exempelvis mässor och utställningar, mingel och fester. Eftersom borden är fällbara kan du ställa ihop dem för väldigt praktisk förvaring då de kan stå tätt ihop på en liten yta. Underredet på borden är tillverkad av slitstark i galvaniserat stål.

Höj- och sänkbara barbord

För tillfällen eller tillställningar när det behövs ett riktigt anpassningsbart bord är ett höj- och sänkbart barbord eller väldigt praktiskt. Pelarstativet kan höjas och sänkas med en spak under bordsskivan och gör att du kan skapa en bordslösning efter behov. Använd det exempelvis som ett högt, klassiskt ståbord eller sänk det så det passar som ett soffbord till en möbelgrupp. Alla våra barbord kan naturligtvis kombineras med barstol. Vid vissa tillfällen passar det och för andra behövs det inte. Vi vill att det ska vara bekvämt och praktiskt att använda våra bord. Därför satsar vi på hög kvalitet med bra material och konstruktion på både bord och stolar. Att placera ett högt bord bredvid en receptionsdisk ger en praktisk yta att använda till ett broschyrställ – eller ställa en konstväxt på för en inbjudande miljö. Läs mer om alla våra barbord genom att klicka på varje produkts specifikationer, eller kontakta oss så hjälper vi dig!