Lunchrumsbord - bord för lunch och fika

Barn med olika aktivitetsprylar

Allt för att öka aktiviteten i klassrummet.

Handla här

Lunchrumsbord för alla miljöer

AJ Produkter erbjuder ett stort sortiment av kontorsmöbler för olika delar av arbetsmiljöer; från arbetsbänk till bokhylla, skåp och kontorsstol. Därför har vi också ett brett utbud av möbler till lunchrum och servering. Det ska vara bekvämt och trevligt att slå sig ned vid ett lunchrumsbord för att äta och ta en kopp kaffe. För att personal ska kunna ta till vara på sin tid, både för att ladda med ny energi och få en paus, är det viktigt att du som arbetsgivare satsar på god kvalitet. Ett lunchrumsbord ska hålla för många timmar och måltider och ju bättre det är anpassat efter plats, desto bättre kommer upplevelsen vara. Vare sig du är ute efter ett runt bord, klassiska rektangulära, i trä eller med matchande lunchrumsstolar så hittar du det hos oss. Nedan hittar du lite mer om några av våra många modeller!

Rektangulära bord

Ett klassiskt rektangulärt bord blir sällan fel och är även lätt att möblera med. Du kan enkelt ställa ihop flera på rad eller placera dem i ett bestämt mönster. Vi har mängder med olika varianter för att fylla alla möjliga krav. Ett bord med stadigt metallstativ och stryktålig bordsskiva i laminat fungerar lika bra i skolans matsal eller i ett fikarum. En enkel design gör det lättplacerat. För en mer modern look kan snygga kromade spännben eller ett o-stativ passa. För ett rejält bord som kan stå på ojämna underlag är ett bord med bågformat stativ istället ett smart val.

Ovala & runda bord

Ett runt eller ovalt bord kan kännas som ett trevligt alternativ till klassiska rektangulära och fyrkantiga bord. Till skillnad från ett kantigt bord är det lättare att se varandra när bordet har rundade kanter. Våra ovala och runda bord har antingen pelar-, plattovalt-, bågformat- eller t-stativ.

Missa inte dessa kategorier

StåbordFällbara stolar