Möbelgrupper för matsalen

Två personer sitter vid höj och sänkbara skrivbord

Vi har möblerna som gör dig aktiv på jobbet.

Handla nu

Komplett matsalsgrupp

Att personal har bra sittplatser i matsal eller lunchrum är viktigt både för att samla ny energi, inta måltider och samtala. Som arbetsgivare är det därför av vikt att erbjuda bekväma sittalternativ. På AJ Produkter erbjuder vi därför färdiga lunchrumsgrupper så du kan köpa kompletta grupper med bord och stolar. Vare sig det är en enklare barbordsgrupp, större lunchrumsgrupp med praktiska fällbara stolar och fällbara bord eller en klassisk cafégrupp hittar du det i vårt sortiment. Vi erbjuder hög kvalitet till bra priser där du inte behöver välja bord och stol var för sig – att köpa en komplett grupp betyder att vi satt ihop möbler som passar tillsammans! Nedan hittar du lite mer info om några av våra många alternativ!

Större lunchrumsgrupper

För matsalar där det är mycket människor som äter under dagen är grupper med ett längre bord och sex stycken stolar perfekt. De går att ställa var och en för sig men också ställa ihop för längre sektioner. Många av våra bord och stolar har kraftiga rörstativ i metall vilket är praktiskt för exempelvis en skolmatsal. Alternativ med sits och bordsskiva i laminat är enkla och smidiga att torka av och hålla rena.

Fällbord och fällbara stolar

För rum som ofta möbleras om är klappstolar och ett fällbord det rätta alternativet. De passar dessutom väldigt bra för exempelvis fest, mässlokaler och konferens. Personal kan snabbt och enkelt ställa fram, för att sedan lika lätt fälla ihop och frigöra yta. I hopfällt läge är möblerna lätta att transportera på en möbeltransportör som stolskärra eller bordsvagn. Gruppen kan därför ställas undan och ta minimalt med plats.

Barbordsgrupp

En barbordsgrupp är ett alternativ till en vanlig lunchrumsgrupp och kan bli ett skönt och nytt sätt att sitta på som variation. Både att äta lunch eller sitta och spåna idéer vid. Personerna som använder gruppen kan dessutom alternera mellan att stå och sitta. Våra barbordsgrupper har barstol med ryggstöd.

Lunchrumsgrupp med runt bord

Ett runt bord är ett trevligt alternativ att sitta vid då det är lättare för de som sitter att se alla, vilket kan vara svårare vid ett rektangulärt bord. Vi har flera olika modeller att välja mellan, exempelvis; en liten grupp med klassisk caféstol, större grupper med fem stolar eller en med mer modern stil med högblanka plaststolar i polypropylen. Läs mer om alla våra lunchrumsgrupper genom att klicka på varje grupps specifikationer, eller kontakta oss så hjälper vi dig!

Missa inte dessa kategorier

LunchrumsbordStåbordFällbara stolar