Lättanvända och praktiska klappstolar & fällstolar

Nuförtiden har många kontor mötesrum som används till allt ifrån konferenser till brainstormingsessioner och för rekreationsaktiviteter. För att kunna använda ett sådant rum för olika syften behövs anpassningsbara möbler. En fällstol är därför ett alternativ som vi har flera stycken av i vårt sortiment. På AJ Produkter är vårt mål att erbjuda ett stort urval av både fällbara stolar och fällbara bord, i olika modeller till bra priser. En klappstol blir lite extra bekväm med en mjuk och värmande stolsdyna. För enkel transport är en smidig stoltransportör eller stolsvagn ett smart komplement. Nedan kan du läsa lite mer om våra olika modeller!

Fällstol i trä

Om du är ute efter en fällstol som adderar en klassisk känsla, vare sig det är till café eller lunchrum, är våra fällstolar i trä ett perfekt alternativ. Till bröllop behövs ofta extrastolar och då är en enkel men fin, fällbar stol i trä passande. Den ljusa färgen lättar upp och blir ett trevligt, levande inslag. Ryggstödet är utformat så stolen även kan hängas upp på väggen – ett praktiskt sätt för ännu mer platsbesparande förvaring. Det underlättar dessutom vid städning.

Extrastolar i plast

Extrastolar är alltid bra att ha till hands för att snabbt öka antalet sittplatser. En klassiker som passar de flesta tillfällen är en enkel men högkvalitativa fällbar stol i plast. Vi har två stycken olika, prisvärda alternativ som båda är smidiga och lätta att hantera. Perfekta för tillfällig möblering av både små och stora rum, för kongress eller fest. Vår ena modell kan köpas i paket med stolsvagn inklusive 50 stycken svarta stolar. Läs mer om alla våra fällbara stolar genom att klicka på varje stols specifikationer, eller kontakta oss så hjälper vi dig gärna!