Lunchrumsstolar - stolar för lunch och fika

Två personer sitter vid höj och sänkbara skrivbord

Vi har möblerna som gör dig aktiv på jobbet.

Handla nu

Lunchrumsstolar & caféstolar till arbetsplatsen

Alla anställda behöver ta pauser för att både äta, fika och samla lite ny energi – och då ska de kunna sitta skönt. Bra inredda lunchrum behöver både lunchrumsbord och lunchrumsstolar i bra kvalitet med hög komfort för både den korta kaffepausen eller längre lunchen. Vi har mängder med olika stolar för alla sorters rum. Vare sig du behöver en stapelbar stol, en modell med stoppad sits eller en lunchrumsstol för både inom- och utomhusbruk. En klassisk caféstol ger en trevlig bistrokänsla medan en trendigare stol i helgjuten plats i en mängd olika färgval kan ge vilket rum som helst lite mer modern design. Nedan kan du läsa lite mer om några av våra olika stolar för att hitta den som passar dig och ditt företag bäst!

Tygklädda matstolar

En stoppad och tygklädd stol är ett enkelt sätt att göra ett lunchrum lite extra ombonat. En mjuk sits, och ryggstöd, inbjuder till att sitta ned och slappna av. Våra tygklädda stolar har tyg av hög, slitstark kvalitet som klarar av daglig användning under många år. Vi har stolar med olika hög slitstyrka så du själv kan välja efter vad just ditt lunchrum behöver.

Stolar i högtryckslaminat, plywood och faner

Våra stolar i laminat, plywood och faner är tåliga och robusta lunchrumsmöbler. Du kan hitta både en som utan problem fixar ett lunchrum på en byggarbetsplats, eller en variant med mer design som klarar ett livligt fikarum med mycket människor. Fördelen med laminat, plywood och faner är att de är lätta att underhålla eftersom du utan problem kan både torka och skrubba av dem om det behövs. För att underlätta vid städning är en stol med upphängningsfunktion och armstöd perfekt.

Stolar med konstläder

I vårt sortiment av stolar har vi ett urval med stolar klädda med praktiskt konstläder. Eftersom de är enkla att rengöra passar de utmärkt i en miljö med matservering och är därför ett bra val både till ett lunchrum men också restaurang!

Kompletterande produkter

Komplettera dina stolar med sköna och praktiska tillbehör! En sittdyna eller stolsdyna gör en trästol både lite extra mjuk och varm. Dynorna är i tvättbar fårskinnsimitation och ett glidskydd gör att de ligger kvar på stolen. För att ta ned ljudnivån i ett rum är ljuddämpande filtbollsfötter ett praktiskt alternativ. Silent socks är en mer dekorativ möbeltass som finns i två olika storlekar. Ska du flytta många stolar? Vi har flera olika modeller av både stolskärra och stolsvagn! Läs mer om alla våra lunchrumsstolar genom att klicka på varje produkts specifikationer, eller kontakta oss så hjälper vi dig!

Missa inte dessa kategorier

LunchrumsbordStåbordFällbara stolar