Smidig möblering med fällbara konferensbord

Gör konferensmöbleringen enkel och smidig med fällbara konferensbord! På AJ Produkter har vi ett sortiment av mindre bord som du praktiskt kan fälla ihop och flytta helt efter behov. Borden kan lika gärna stå var och ett för sig som ställas ihop i olika konstellationer till en större enhet. Vi har konferensbord med eller utan hjul beroende vad som passar dig bäst.

Fördelar med fällbara konferensbord

Vårt sortiment av fällbara konferensbord erbjuder flexibilitet och praktiskhet för dina mötesbehov. Här är några fördelar med att välja små, fällbara konferensbord:

  • Flexibilitet: Små, fällbara konferensbord är lätta att flytta runt och anpassa efter olika behov och situationer. Perfekt för möten och evenemang i olika storlekar.

  • Enkel förvaring: När bordet inte används kan det enkelt fällas ihop och förvaras på ett smidigt sätt. Perfekt för att spara utrymme när det inte behövs. Med en bordstransportör förenklar du dessutom både förflyttning och förvaring med fördel då flera bord kan placeras på en vagn och ställas undan som en enhet.

  • Mångsidighet: Våra fällbara konferensbord finns i olika modeller, med och utan hjul. De med hjul är praktiska för enkel förflyttning i ett rum då du slipper lyfta och istället kan rulla bordet dit du vill ha det.

  • Möblera enkelt: Med små, fällbara konferensbord kan du enkelt skapa olika möbleringskonstellationer i stora rum. De kan placeras både var för sig eller sättas tillsammans i rader eller andra formationer för att passa dina behov.

Kontakta oss för mer information

När du är redo att uppdatera din arbetsplats med skrivbord är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss för personlig service och expertis som säkerställer att du får den bästa lösningen för dina behov.

Behöver du något annat till din arbetsplats?

På en konferens är det viktigt att ha snabb tillgång till exempelvis block, pennor eller material som ska delas ut. Med skåp är det enkelt att hålla ordning och reda medan en hylla gör det enkelt för deltagare att själv plocka vad de behöver. För en talare är det praktiskt att ha en dedikerad plats att prata utifrån, så varför inte satsa på en klassisk pulpet? Har ni kreativa möten med brainstorming är det perfekt att skriva och rita på en whiteboard. Lär dig hur du gör en moodboard för en extra inspirerande presentation!