Höj- och sänkbara skrivbord

test

Så hittar du skrivbordet som är rätt för dig.

Läs vår guide

Optimera ergonomin med justerbart skrivbord

Söker du efter höj- och sänkbara skrivbord? Då har du hittat rätt. På AJ Produkter erbjuder vi ett omfattande sortiment av justerbara skrivbord i olika modeller, storlekar och färger – så du kan hitta det bästa alternativet för dig.

Varför höj- och sänkbara skrivbord?

Att välja ett justerbart skrivbord innebär många fördelar – både för din hälsa och arbetsmiljö.

Tillgodose individuella behov

Alla har olika behov och preferenser när det kommer till arbetsmiljö. Med våra höj- och sänkbara skrivbord kan du enkelt justera skrivbordshöjden efter just din fysik, kroppslängd och arbetsställning. Detta möjliggör en skräddarsydd arbetsplats som främjar komfort och effektivitet.

Hälsosamma fördelar med höj- och sänkbara skrivbord

Att använda höj- och sänkbara skrivbord har en mängd hälsofördelar. Genom att växla arbetsställning och undvika långa perioder av stillasittande kan du minska risken för hälsoproblem som hjärt- och kärlsjukdomar. Dessutom kan det ökade blodflödet och den förhöjda syresättningen av kroppen under stående arbete förbättra koncentration och fokus. Läs mer om vad en ergonom listar som fler friskfaktorer på kontoret!

Att tänka på vid val av höj- och sänkbara skrivbord

Steg för steg, såhär väljer du rätt bord:

  1. Bedöm dina behov: Behöver du mycket arbetsyta med plats för kontorstillbehör eller räcker det med ett bord för bara det allra nödvändigaste?

  2. Mät ditt utrymme: Hur mycket plats finns det tillgängligt? Vi har höj- och sänkbara skrivbord i en stor variation av storlekar, från små bord med pelarstativ till rejäla hörnskrivbord.

  3. Fundera på funktionalitet: Vill du kunna addera exempelvis insynsskydd eller behöver du ett bordsuttag? Beroende på modell är vissa bord mer lämpade än andra för extra tillbehör.

Tips! Börja och sluta stående. Avsluta arbetsdagen med att höja skrivbordet så är det enklare att börja nästkommande dag med stående arbete.

Finns det olika typer av höj- och sänkbara skrivbord?

På AJ Produkter har vi ett väldigt stort utbud av höj- och sänkbara skrivbord, allt från mindre modeller med bara ett pelarstativ till stora hörnskrivbord och färdiga kontorspaket.

Kontakta oss för mer information

När du är redo att uppdatera din arbetsplats med ett höj- och sänkbart skrivbord är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss för personlig service och expertis som säkerställer att du får den bästa lösningen för dina behov.

Behöver du något annat till din arbetsplats?

En bra arbetsplats är ju mer än bara ett skrivbord. Vi guidar dig gärna till aktiva sittmöbler  – kanske är en skrivbordscykel eller gåband ett alternativ för just dig? På samma sätt som det inte är bra att sitta för mycket är det inte heller att stå för länge. Men när du står vid ditt höj- och sänkbara skrivbord är en avlastande arbetsplatsmatta perfekt. Eller varför inte testa en balansbräda!

FAQ

Hur fungerar ett höj- och sänkbart skrivbord? Det finns flera typer av justerbara skrivbord, med olika mekanismer för höjdjustering. De flesta av våra höj- och sänkbara bord är elektriska men vi har även modeller som drivs av en gasfjäder.
Vad kostar ett höj- och sänkbart skrivbord?
Priset på ett höj- och sänkbart skrivbord varierar beroende på modell och storlek. På AJ Produkter har vi bord i ett varierat prisspann.
Vilka är fördelarna med höj- och sänkbara skrivbord?
Ergonomin som ger ökade hälsofördelar, flexibilitet och möjligheten till personlig anpassning.