Hörnskrivbord

test

Så hittar du skrivbordet som är rätt för dig.

Läs vår guide

Upptäck vårt breda sortiment av hörnskrivbord

Få en extra stor arbetsyta med ett praktiskt hörnskrivbord! Vi har ett stort urval av både fasta och höj- och sänkbara hörnskrivbord så du kan hitta ett alternativ som passar dig. Du kan välja mellan olika storlekar, om det ska vara höger- eller vänsterställd skiva, med eller utan insynsskydd m.m. Med ett L-format skrivbord blir arbetsytan större men du får också bättre ergonomi då du kommer närmare bordsskivan och får stöd för dina underarmar.

Fördelar med hörnskrivbord

Ett hörnskrivbord är en smart lösning för att optimera utrymmet på din arbetsplats. Genom att placera skrivbordet i ett hörn kan du effektivt utnyttja ytan som annars skulle vara outnyttjad. Detta skapar en öppen och rymlig arbetsmiljö utan att ta upp onödig plats i rummet. Hörnskrivbord kan vid gott om utrymme naturligtvis även placeras mitt i ett rum – eller en konstellation med fler bord för dig och dina kollegor.

Ytterligare en fördel med hörnskrivbord är att de erbjuder möjligheter för ordning och en optimerad skrivbordsförvaring. Hörnskrivbord kan lätt kompletteras med exempelvis en hurts under bordsskivan eftersom det finns extra mycket utrymme där under.

Vad du bör tänka på vid köp av hörnskrivbord

När du ska välja hörnskrivbord till din arbetsplats finns det flera faktorer att ta i beaktning för att hitta det perfekta valet.

Storlek och utrymme

Ett hörnskrivbord är utformat för att utnyttja hörnrummet på bästa möjliga sätt. Innan du köper ett hörnskrivbord är det viktigt att mäta utrymmet där du planerar att placera det. Tänk på att även ta hänsyn till dörrar, fönster och andra möbler i rummet.

Ergonomi och komfort

En svängd bordsskiva har flera ergonomiska fördelar: den ger stöd åt dina underarmar när du arbetar och avlastar axlarna samtidigt som du kommer närmare bordsskivan, vilket hjälper dig till en bra hållning. Tänk på att ett för stort hörnskrivbord kan göra att du sträcker och vrider dig mer, vilket kan slita på rygg och axlar.

Modell och tillbehör

Att välja ett hörnskrivbord med rätt funktioner och tillbehör kan göra din arbetsdag mer effektiv och bekväm. Behöver du kabelhål, höger- eller vänsterställd skiva och insynsskydd? Det finns många alternativ och fördelar att välja mellan.

Tips! Hörnskrivbord NOVUS. Vill du ha ett hörnskrivbord men i riktigt kompakt format? Vårt triangelformade och höj- och sänkbara skrivbord NOVUS passar perfekt både i ett hörn och att ställa i en klunga med andra, likt en fyrklöver.

Kontakta oss för mer information

När du är redo att uppdatera din arbetsplats med ett hörnskrivbord är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss för personlig service och expertis som säkerställer att du får den bästa lösningen för dina behov.

Behöver du något annat till din arbetsplats?

En bra arbetsplats är ju mer än bara ett skrivbord. Vi guidar dig gärna till den bästa kontorsstolen för just dig eller hur du ska arbeta ergonomiskt för att slippa förslitningsskador. Med rätt skrivbordstillbehör kan du nyttja ditt skrivbord till fullo - och glöm inte en skrivbordslampa så du slipper huvudvärk och trötta ögon!

FAQ

Vad är ett hörnskrivbord? Ett hörnskrivbord är ett skrivbord som är L-format och passar extra bra att placera i hörn.
Vilka olika typer av hörnskrivbord finns det?
På AJ Produkter har vi hörnskrivbord med både fast och höj- och sänkbart stativ, i flera olika storlekar, modeller och färger.
Hur väljer man rätt storlek på ett hörnskrivbord?
Utgå från hur stort utrymme du har och vilket behov av arbetsyta som finns.