Optimera ditt skrivbord med 8 enkla tips

Blir ditt skrivbord snabbt överbelamrat och rörigt? Tycker du att du får för lite arbetsyta, trots att du har ett stort skrivbord? Eller vill du få ut mer av ett litet skrivbord? Med lite enkla trix kan du minimera stöket och maximera arbetsytan!

 

Montera en skrivbordslåda under bordsskivan En låg skrivbordslåda stjäl inte benutrymme och är ett platsbesparande alternativ till att ha en hurts stående på golvet under bordet. I lådan kan du förvara sådant som du vill ha nära tillhands när du jobbar, som anteckningsblock, pennor, miniräknare med mera.

 

Välj en bordsskärm med funktionslist Tar din laptop eller datorskärm upp mycket utrymme på skrivbordet? En bordsskärm med funktionslist kan du utrusta med smarta tillbehör så att du kan få upp datorn, papper med mera från arbetsytan. En monitorarm som kläms fast på bordsskivan är ett bra alternativ.

 

Använd bordsskärmen som anslagstavla Tygklädda bordsskärmar är ofta nålbara. Det är perfekt för att hänga upp att-göra-listor och anteckningar istället för att ha dem liggandes på arbetsytan!

 

Montera  en bordslampa direkt i bordsskivan En lampa med bordsfäste kan du sätta fast längst ut på skrivbordskanten och du slipper ha en lampfot som tar upp utrymme på arbetsytan. En del skrivbordslampor levereras med både bordsfäste och fot så att du kan välja lösning efter behov.

 

Använd kabeldike Med ett kabeldike under bordsskivan kan du samla och dölja sladdar från dator, telefon med mera. Det är ett effektivt sätt att minska dammsamlande kabeltrassel på golvet.

 

Sätt ut självhäftande kabelhållare Små kabelhållare som du fäster på bordsskivan eller andra släta ytor är utmärkta för exempelvis mobilladdare, hörlurar med mera. Kabelhållarna håller fast sladdarna så att de inte åker ner på golvet eller trasslar ihop sig varje gång du kopplar ifrån dina tekniska prylar.

 

Sätt datorn i en datorhållare Om du har en stationär dator är en CPU-hållare under bordsskivan ett mycket funktionellt tillbehör till ditt skrivbord. Datorn behöver varken ta upp bordsyta eller samla damm och bidra till kabeltrassel på golvet.

 

Bygg förvaring på höjden Om du förvarar mycket papper på skrivbordet är ett blankettfack med flera fack på höjden det enda rätta. Många blankettfack går att stapla på varandra så att du kan få en förvaring som passar dina behov. Märk upp varje fack så blir det lättare att sortera och hålla ordning på pappren.

 

Bli först med att få våra erbjudanden och reportage!

Vill du ta del av unika möjligheter, information om nya produkter och reportage om hur du kan göra din arbetsplats lite bättre? Anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev och bli först med att få våra bästa erbjudanden!
*När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du vår integritetspolicy.