Anslagstavlor

Två personer sitter vid höj och sänkbara skrivbord

Vi har möblerna som gör dig aktiv på jobbet.

Handla nu

Anslagstavlor & korktavlor för alla arbetsplatser

En klassisk anslagstavla gör det enkelt att förmedla eller kommunicera ut både större budskap och mer tillfälliga nyheter. Med ett brett urval har AJ Produkter tavlor som passar till såväl gemensamma entréer och utrymmen som för mer personligt bruk kring enskilda kontorsplatser. Ibland är det väldigt smidigt med en egen liten anslagstavla nära skrivbordet, där du kan fästa fysiska to do-listor och bocka av.

Vad finns det för olika anslagstavlor?

Vi har flera modeller av anslagstavlor i olika material. De vanligaste är tavlor med yta i antingen tyg, väv eller kork. Läs mer om deras olika fördelar:

Anslagstavlor i väv och tyg

Våra anslagstavlor med ytskikt av tyg eller väv passar perfekt för att fästa upp exempelvis planscher eller lappar. Dessa finns dessutom i flera olika storlekar, modeller och färger så du enkelt kan anpassa dem efter kontorets övriga inredning och möblering.

Klassiska anslagstavlor i kork

Anslagstavlor med naturlig korkyta är en väl beprövad klassiker som fortfarande håller. De är erkänt slitstarka med väldigt lång livsperiod. Korktavlors elastiska yta är självläkande och eliminerar snabbt hål från nålar och häftstift, när du byter ut lappar eller affischer.

Hur väljer du rätt anslagstavla?

Att välja rätt anslagstavla är viktigt för att skapa en effektiv och organiserad arbetsmiljö. Här är några faktorer att tänka på när du ska välja anslagstavla.

  • Storlek och design: Storleken och designen på din anslagstavla spelar en stor roll. Hur mycket yta behöver du för att visa dina meddelanden och dokument?

  • Montering och placering: Det är också viktigt att tänka på var och hur anslagstavlan ska monteras. Var kommer den att vara mest synlig och lättillgänglig för alla som behöver se informationen? En anslagstavla på en central plats kan förbättra kommunikationen och effektiviteten på arbetsplatsen.

  • Tillbehör och kompletterande produkter: Slutligen, överväg vilka tillbehör och kompletterande produkter som kan förbättra användningen av anslagstavlan. Nålar och magneter, för kombinationstavlor, är ett måste.

Kontakta oss för mer information

När du är redo att uppdatera din arbetsplats med en anslagstavla är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss för personlig service och expertis som säkerställer att du får den bästa lösningen för dina behov.

Behöver du något annat till din arbetsplats?

Glöm inte bort att köpa nålar till din anslagstavla. Och när du ändå tittar på tillbehör så kanske det finns något mer som behövs till kontoret? Vi har ett stort utbud av produkter till informationstavlor, whiteboards och andra presentationsytor. Om whiteboardpennorna är slut eller du behöver fylla på med magneter finner du ett gediget sortiment med olika sorter och färdiga startset.

Vanliga frågor angående kategori Anslagstavlor - 7 års garanti

Hur kan man fästa en anslagstavla på väggen?

De flesta anslagstavlor kommer försedda med dolda väggfästen eller förborrade hål så du enkelt kan hänga upp eller skruva fast din tavla.

Vilka material är vanligast på anslagstavlor?

De vanligaste materialen är klassisk kork och tyg eller väv. Men det finns även tavlor som är en kombination av whiteboard och textilyta.

Är kork tåligt?

Ja, kork är ett mycket tåligt och hållbart material. Kork är dessutom både återvinningsbart och miljövänligt vilket gör att en korktavla är ett bra miljöval.