Anslagstavlor

Två personer sitter vid höj och sänkbara skrivbord

Vi har möblerna som gör dig aktiv på jobbet.

Handla nu

Anslagstavlor & korktavlor för kontor och arbetsplatser

En anslagstavla gör det enkelt att förmedla eller kommunicera ut både större budskap och mer tillfälliga nyheter. Med ett väldigt brett urval har AJ Produkter tavlor som passar till såväl gemensamma entréer och utrymmen som för mer personligt bruk kring enskilda kontorsplatser. Ibland är det väldigt smidigt med en egen liten anslagstavla nära skrivbordet, där du kan fästa fysiska to do-listor och bocka av. AJ Produkters bulletin boards finns i flera olika utföranden, i både tyg och som klassiska korktavlor. De är enkla att fästa på väggar med ramar i flera olika material. Och precis som alla produkter från vårt sortiment har anslagstavlorna tre års garanti.

Anslagstavlor i väv och tyg

AJ Produkters anslagstavlor tillverkade i poröst trämaterial fäster du enkelt planscher och lappar på. Ett flertal anslagstavlor har ytskikt med släta filt- eller vävmaterial. Dessa finns i en mängd olika färger, så du enkelt kan anpassa dem efter kontorets övriga inredning och möblering. De är enkla att montera, hänga upp och snabbt börja använda. Till tavlorna kan du välja trä- eller aluminiumramar, utifrån vilken tavla som bäst lämpar sig till arbetsplatsens utrymmen. Om du dessutom kompletterar anslagstavlan med en white board, exempelvis till en skola eller ett klassrum där elever kan anteckna, inkluderar du ännu fler användningsområden.

Klassiska anslagstavlor i kork

Anslagstavlor med naturlig korkyta är en väl beprövad klassiker som fortfarande håller. De är erkänt slitstarka med väldigt lång livsperiod. Tavlans elastiska yta är självläkande och eliminerar snabbt hål från nålar och häftstift, när du byter ut lappar eller affischer. En anslagstavla på väggen drar automatiskt blickarna till sig och centralt placerad i ett klassrum eller på ett kontor syns det direkt när nyare affischering tillkommit. När du ändå väljer anslagstavla, passa på att köpa till ett paket nålar för att sätta upp meddelanden och planscher.