Avlasta fötterna med bra fotstöd

Att avlasta kroppen vid stillasittande arbetsställningar är viktigt, ett bra fotstöd är ett bra hjälpmedel. Det är viktigt att ta till alla hjälpmedel för att förebygga de belastningsskador som kan uppstå vid monotont skrivbordsarbete. Med ergonomiska fotstycken från AJ Produkter kan du avlasta fötterna, låta dem vila ut och återhämta sig medan du arbetar. Vi har modeller i olika prisklasser, så det är dags att du upptäcker hur bekväm arbetsdagen blir med ett bra fotstöd.

Fasta och stabila fotstöd

Om du sitter vid ett av våra skrivbord så kan fasta fotstöd hjälpa dig att avlasta både fötter och ben, samt förbättra din hållning under arbetsdagen. Stödets fotplatta har tre eller fyra fasta höjdlägen, beroende på vilket fotstycke du väljer. Du kan själv justera fotplattans vinkel efter behov, för att maximera avlastning efter din längd och sittställning. Välj ett fotstöd med halkfria fötter, för att ytterligare öka komforten. Våra fasta fotstöd för sittande arbetsställning är behändigt designade och går att ta med mellan olika kontor eller arbetsplatser.

Mångsidigt justerbart stöd

Med vårt fotstöd som är utrustat med hela 12 höjdlägen får du rejäl avlastning och kan vila fötterna med hög komfortkänsla. Stödets vinklingsbara fotplatta ändrar sig efter och följer dina rörelser och kan enkelt justeras med ett lättåtkomligt fotreglage. Den stora fotplattan gör att fötter i alla storlekar kan avlastas med justerbart fotstöd från AJ Produkter. Vill du ytterligare addera avlastningsalternativ är våra sittkuber och sittpuffar väldigt smidiga. Förutom att sitta på är de ypperliga att vila fötterna på en stund, mellan användningar av dina andra fotstöd.