Välj rätt klädskåp

Välj rätt klädskåp

Hos oss på AJ Produkter hittar du ett brett utbud av klädskåp och småfacksskåp för omklädningsrum och arbetsplats. Skåpen tillverkas i våra egna moderna fabriker. Genom att ha kontroll på hela processen – från design till färdig produkt – kan vi erbjuda dig som kund hög kvalitet och snabba leveranser till ett bra pris.

Vi har både plåt- och laminatskåp i en mängd olika utföranden – allt ifrån enklare basmodeller till exklusivare varianter med många smarta tillbehör. Nedan presenterar vi våra olika skåpsserier så att du enkelt kan välja den produkt som passar bäst för just dina behov.

Värdefackskåp CUBE – perfekt för småsaker

Små skåp som passar för mobil, plånbok, nycklar och andra små föremål. Skåpen kan monteras på vägg eller kompletteras med sockel och byggas ihop till fristående enheter. Med cylinderlås.

Klädskåp COACH – bra budgetalternativ

Enkelt, prisvärt skåp utan sockel. Skåpet har en eller två dörrar i höjd. Lås säljs separat, välj efter behov. Inredning: Klädstång med två krokar. Helskåp har även hatthylla.

Klädskåp CAMPUS – komplett basskåp

Skåp med integrerad sockel och en eller två dörrar i höjd. Dörrarna har etiketthållare samt skåror för ventilation. Med cylinderlås för huvudnyckelsystem. Inredning: Klädstång med tre krokar. Helskåp har även hatthylla.

Klädskåp CLASSIC– komplett serie för de flesta behov

Helskåp samt småfacksskåp med två till sex dörrar i höjd. Med ventilationshål i topp och botten samt gummidämpning för tyst stängning. Helskåp har dörrstopp vid 90° och finns med både platt standardtak och sluttande tak förberedda för ventilationssystem. Serien kan kompletteras med en mängd tillbehör, såsom olika underreden. Lås säljs separat, välj efter behov.
Inredning: Klädstång med två ankarkrokar i skåp med en och två dörrar i höjd. Helskåp har även hatthylla.

Z-skåp CLASSIC – platsbesparande med två skåp i ett

Z-skåp är två helskåp på ytan av ett. Detta Z-skåp har samma egenskaper som Klädskåp CLASSIC i helskåpsutförande med platt tak men är endast inrett med upphängningskrokar.

Klädskåp CLASSIC COMBO – toppen för uppdelad förvaring

Skåpet består av två hopsvetsade Klädskåp CLASSIC i helskåpsutförande med sluttande tak förberett för ventilationssystem. De två dörrarna har en kombinerad låsregel som fungerar som centrallås. Detta gör skåpet idealt för uppdelad förvaring av exempelvis rena och smutsiga kläder.

Klädskåp CURVE – elegant och smart förvaring

Skåp med metallicfärgade, välvda dörrar. Välj mellan helskåp och småfacksskåp med två till fyra dörrar i höjd. Skåpen har ventilationshål i topp och botten samt dörrstopp vid 90°. Kan kompletteras med valfritt underrede. Lås säljs separat, välj efter behov. Inredning: Integrerade dörrfack. Hatthylla och klädstång med två ankarkrokar i skåp med en och två dörrar i höjd.

Klädskåp CREATE ENERGY och CREATE SIGN – prisvinnande design

Helskåp med rejäla möbelgångjärn, benstativ, ventilationshål i botten och dold ventilation på toppen. CREATE ENERGY har en asymmetrisk dörr med sportigt formspråk och snedställda ventilationshål. CREATE SIGN har en slät, stilren dörr med infällt handtag. CREATE-serien tilldelades Red Dot Design Award 2015. Lås säljs separat, välj efter behov.
Inredning: Hatthylla med ett hyllplan, litet förvaringsfack, klädstång och tre krokar som kan placeras på valfri höjd. Kan kompletteras med perforerade hyllplan.

Klädskåp QBUS

Modernt skåp i flera olika modeller som passar för personlig förvaring av både kläder och ägodelar. Perfekt för exempelvis offentlig miljö. Med cylinderlås.

Få nyheter och inspiration direkt till inkorgen

Prenumerera på nyhetsbrevet och få erbjudanden och tips kring hur du kan förbättra arbetsmiljön för dig och dina medarbetare. Det är helt gratis och du kan enkelt avsluta prenumerationen när som helst. 
*När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du vår integritetspolicy.