Elevförvaring & köpmansdiskar

Barn med olika aktivitetsprylar

Allt för att öka aktiviteten i klassrummet.

Handla här

Mångsidig elevförvaring

Alla skolmiljöer behöver mångsidig elevförvaring, med praktisk och tillgänglig förvaring. AJ Produkter har sedan länge haft starkt fokus på alla slags elevskåp och skolförvaringsprodukter, så vi är idag experter på dessa områden. Välj ur vårt breda sortiment för att hitta de skåp, hyllor, förvaringshurtsar och elevbord och hitta de utföranden och alternativ som passar behoven på din arbetsplats. Här är några exempel på elevförvaring.

Förvaringshylla Rico

Med förvaringsmöbeln Rico har vi en enkel, men oerhört mångsidig förvaringsmöbel. Hyllan för flexibel småförvaring är kompakt och finns i oerhört många utföranden, med olika antal fack och lådor. Välj samlingshylla med sockel eller på låsbara hjul, beroende på behovet av mobila lösningar. Placera hyllan längs väggen– eller mitt i rummet, som effektiv avdelare. Tack vare lådorna kan du enkelt skapa ordning för ritblock, kritor, tuschpennor, papper, pysselmaterial och personliga tillhörigheter. Vi har även ett rikt utbud av bokhyllor, materialskåp, vägghyllor och förvaringssystem i sortimentet.

Stabila köpmansdiskar

En robust köpmansdisk är en förvaringsklassiker med brett användningsområde som passar in i de flesta skol- och kontorsmiljöer. Disken med förvaringslådor erbjuder gott om förvaringsutrymme som rymmer både pärmar, pennor, papper och liknande skolmaterial. Välj köpmansdisk med skål- eller bygelhandtag, namnskyltar eller etiketthållare beroende på önskat användningsområde. Trots sin storlek och tyngd är rullhyllan på hjul mobil och kan förflyttas mellan rum vid behov.

Praktiska hurtsar i många storlekar

En hurts är utmärkt som komplement till större hyllsystem, men även som egen rejälare förvaringsmöbel. AJ Produkter har alla varianter av förvaringshurtsar, som öppen hylla med lättillgänglig elevförvaring. En enhet där du får plats med drygt 20 stycken pärmar med elevmaterial. Eller en stor hurtsmöbel, med fyra hyllplan och 24 lådor som samtliga kan rymma produkter i A4-format. Det är bara några av alla hurtsar som du hittar i vårt sortiment.

Missa inte dessa kategorier

ElevskåpElevbord - höj- och sänkbara