Lek

Barn med olika aktivitetsprylar

Allt för att öka aktiviteten i klassrummet.

Handla här

Lär genom lek!

Att leka är det bästa sättet att lära sig. AJ Produkter erbjuder lekmöbler, lekbord, mjuka byggsatser och mycket mer som gör vardagen betydligt roligare – och mer lärorikt – för barn. Våra pedagogiska leksaker och lekmöbler hjälper till att stimulera unga sinnen och uppmuntrar barn att utveckla sina motoriska färdigheter och lära sig om världen omkring dem. Vare sig ni ska sätta upp teater och behöver scenmoduler, en gymnastikmatta för kullerbyttor på eller staffli att måla på så har vi det i vårt utbud – och mer därtill. Nedan hittar du lite mer information om några av våra många produkter!

Gymnastik

Ett av de absolut bästa sätten att öva upp motorik är med klassisk gymnastik. Men det behöver inte vara varken svåra eller avancerade övningar. I vårt sortiment med lekmöbler har vi ett stort urval av allt mellan ribbstol och plint till klätterställning och repstege. Med dessa kan du anpassa barnens lek helt efter deras förutsättningar. För de mindre barnen på förskolan kan en gymnastikmatta med halkfri undersida bli både en mjuk yta att leka och vila på. För lite större barn är romerska ringar ofta en favorit med många möjligheter till både lek och träning. Varför inte göra en hinderbana med flera olika gymnastikredskap?

Mjuklek

Att leka med, sitta på eller mysa i - i vårt utbud av mjuka leksaker hittar du mängder med alternativ. Fördelen med mjuka leksaker är att de är praktiska för en bra ljudmiljö. Med lekklossar eller en byggsats kan fantasin få fritt utlopp och uppmuntrar barnen att själva bygga och sätta ihop former. När bitarna faller blir det inga hårda smällar mot golvet. För lugna lässtunder är en sittsäck eller mysgrop sköna alternativ där barnen kan sitta eller ligga ned för återhämtning och vila.

Scen

Bygg en egen teater med scen, podium och sittplats. Att låta barn själva hitta på egna lekar och föreställningar är ett bra sätt att låta dem använda sin kreativitet, öva på motorik och leka tillsammans. AJ Produkter vill uppmuntra till barns utveckling både i skolmiljö men också genom lek så i vårt sortiment hittar du allt ifrån moduler att bygga en scen med till små läktare med utdragslåda som har plats för sittkuddar. Eftersom de flesta av de olika delarna i scenutbudet är i separata delar kan de både flyttas och förvaras. Läs mer om vårt lekutbud genom att klicka på varje produkts specifikationer, eller kontakta oss så hjälper vi dig gärna!