Lekmöbler för aktiva förskolebarn

Lekmöbler till småbarn på förskolan gör dagarna både roligare och mer kreativa. AJ Produkter har en mängd möbler för lek både till förskola och i hemmamiljöer. Våra lekmöbler är tillverkade i tåligt material i modern design som tål mycket användning under långa perioder.

Lek i olika former

Vi har ett brett utbud av lekmöbler för olika sorters lek och lärande. Läs mer om några av våra möbler och se vad som passar just er förskola!

Naturtrogna köksmöbler

I ett leksakskök kan barnen leka kock, bagare eller restaurang och ge fantasierna fritt spelrum. Vår praktiska köksö med spishäll, diskho och förvaringshyllor är en mångsidig lösning där flera barn kan delta samtidigt i lekarna. Köksön på hjul är rolig och robust, så den står pall för mycket lek och stoj. Vårt fasta leksakskök är lika naturtroget och inbjudande till kreativa lekar. Eftersom köksleksakerna även säljs styckvis kan du kombinera spis med hyllor, köksskåp och diskmaskin efter egna önskemål.

Kreativt skapande

En klassiker när det kommer till kreativ lek på förskolan är att rita och måla. Med ett praktiskt staffli kan barnen gå loss med både pennor och penslar på en större yta än ett vanligt papper. Våra stafflier är dessutom dubbelsidiga, och finns i olika storlekar, så att flera barn kan kreera samtidigt.

Kontakta oss för mer information

När du är redo att uppdatera förskolan med lekmöbler är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss för personlig service och expertis som säkerställer att du får den bästa lösningen för dina behov.