Lekmöbler för aktiva förskolebarn

Lekmöbler till småbarn gör dagarna både roligare och mer kreativa. AJ Produkter har bord, skärmväggar, köksmöbler och ribbstolar som bjuder in till lek på både förskolan och i hemmamiljöer. Våra lekmöbler är tillverkade i tåligt material i modern design som uthärdar mycket lek under långa perioder. I vårt sortiment hittar du mycket skoj som passar alla småbarn, här är några exempel.

Naturtrogna köksmöbler

I ett leksakskök från AJ Produkter kan barnen leka kock, bagare eller restaurang och ge fantasierna fritt spelrum. Vår praktiska köksö med spishäll, diskho och förvaringshyllor är en mångsidig lösning där flera barn kan delta samtidigt i lekarna. Köksön på hjul är rolig och robust, så den står pall för mycket lek och stoj. Vårt fasta leksakskök är lika naturtroget och inbjudande till kreativa lekar. Eftersom köksleksakerna även säljs styckvis kan du kombinera spis med hyllor, köksskåp och diskmaskin efter egna önskemål.

Plintar, ribbstolar och klätterställningar

Gör förskolans lekrum till en stor aktiv yta, där barnen får röra sig fritt. Våra hopp- och klätterprodukter passar utmärkt till alla sorters lekytor. En klassisk plint för hopp och gymnastikövningar är både rolig att använda och bra för att träna upp barnens motorik. AJ Produkter har plintar tillverkad i massiv furu, men även en mindre skumplint som är mjuk så barnen inte slår sig vid fall. Tillsammans med ett par ribbstolar och en multifunktionell klätterställning får lekrummet en komplett möblering av produkter för aktiv lek.

Lekbord i flera utföranden

AJ Produkter har lek- och ståbord i en mängd utföranden, som passar perfekt i alla förskolemiljöer. Bordsmöblerna är utrustade med olika antal fack och lådor, som både fungerar som lekmöbel eller smart förvaring av skolmaterial. Våra lekbord med hjul och hyllor är enkla att förflytta mellan lekytor och förvaringsrum. Köp gärna till ett par ljudabsorbenter som dämpar bullernivåerna i lekrum eller andra ytor på förskolan.