Elevskåp & skolskåp

Barn med olika aktivitetsprylar

Allt för att öka aktiviteten i klassrummet.

Handla här

Elevskåp & skolskåp – ett måste för skolmiljön

Elevskåp är nödvändiga på alla skolor, så att varje elev får ett eget utrymme att förvara böcker och pärmar mellan lektionerna. Vi på AJ Produkter är experter på skolmöbler, samtliga av våra utföranden är tillverkade i egen fabrik och är slitstarka nog att tåla dagliga påfrestningar i elevtäta miljöer. Väljer du elevskåp från oss får du produkter som håller högsta standard och kvalité för varje skola och elev.

Stryktåliga elevskåp

Våra elevskåp levereras i sektioner om två, fyra och sex delar. Samtliga är helsvetsade stålplåtkonstruktioner, med förstärkt stomme och dörrkarm. De finns i flera olika färger och varje skåp är inrett med tre små hyllor, perfekt för småförvaring av böcker och pärmar. Högst upp i skåpet finns även en krok där ytterkläder kan hängas. Att gå omkring med jacka och bära läroböcker i korridorerna en hel dag är ingen optimal elevlösning. Med elevskåp från AJ Produkter underlättar du studiemiljön för varje elev.

Klädskåp som besparar plats

Till skillnad från våra elevskåp så är AJ Produkters klädskåp tillverkade av björklaminat. De robusta förvaringsskåpen passar utmärkt på kontor eller i entréer, där du kan förvara ytterkläder och väskor samt andra kontorsprodukter. Välj skåp med två, fyra eller sex delar. De goda förvaringsmöjligheterna och den klassiska designen gör skåpen till utmärkta förvaringsmöbler på större arbetsplatser. Klädskåpens snygga estetik gifter sig enkelt med bokhyllor, bord eller andra kontorsmöbler i samma material från vårt sortiment.

Kompletterande plåtskåp

Med AJ Produkters olika skåputföranden kan du snabbt och enkelt bygga effektiva förvaringsområden i både skolor samt på kontor och arbetsplatser. Våra Z-skåp är oerhört utrymmeseffektiva, då de tar lite plats, men samtidigt erbjuder mycket förvaringsyta. Skåpen är tillverkade i pulverlackerad stålplåt, för att tåla daglig användning och slitage. Komplettera gärna plåtskåpen med dörrvred för hänglås eller cylinderlås med huvudnyckelsysten som säkerhetsåtgärd, utifall att någon glömmer nycklarna hemma.