Elevstolar

Barn med olika aktivitetsprylar

Allt för att öka aktiviteten i klassrummet.

Handla här

Elevstolar till alla skolor

På resan genom skolåren, hela vägen från förskolan till gymnasiet, är det viktigt med bra elevstolar. En god studiemiljö med anpassade möbler är en av flera viktiga komponenter under studier. AJ Produkter har alltid haft stort fokus på slitstarka stolar för skolor, därför kan vi idag stolt kalla oss för experter. Våra elevstolar till grundskolor och utbildningssalar finns i en mängd olika varianter och utföranden. Trästolar till förskolan, plaststolar till lärare eller reglerbara rullstolar till datorsalar: vi har de sittmöbler som du behöver. Här är ett urval från vårt rika sortiment.

Barnstolar till förskolan

Kravbilden på elevstolar till förskola är väldigt höga. Stolarna ska klara rejäl daglig användning och samtidigt hålla hög säkerhetsnivå. AJ Produkters barnstolar anpassade efter yngre elever fyller alla kravbilder, är tåliga och lättskötta samt finns i flera olika storlekar och höjder. Eftersom de kan skilja väldigt mycket från en två- till en fyraårig förskoleelev är det bra att ha en grunduppsättning som passar hela vägen till första klass. Våra elevstolar i björklaminat passar perfekt till förskolans lekrum, matrum och samlingssalar. De är dessutom stapelbara och lätta att förvara

Allsidiga elevstolar

En monokrom stol med plastsits och stålstativ passar utmärkt i både klassrum och matsalar, men lika väl i väntrum eller offentliga lokaler. Välj stol med enkelt eller mer exklusivt formspråk: AJ Produkters elevstolar finns i många varianter och prisklasser. En slitstark och mångsidig stol på med hjul hjälper till att hålla en komfortabel arbetsställning, då flera stolars sitthöjd är justerbar med en spak under stolen. En utmärkt lösning, om du till exempel behöver rulla stolen mellan två eller flera skrivbord. Vill du variera elevstolarna är en balanspall väldigt bra investering. Då får användaren träna bålmusklerna och slipper samtidigt ryggvärk och liknande, som annars uppstår vid långa perioder av sittande.