QBUS – funktionell förvaring för innovativa kontor

QBUS löser ditt kontors behov av förvaring

En multifunktionell och flexibel modulserie som möjliggör optimal ordning och reda – det är QBUS. Med vår egendesignade förvaringsserie QBUS kan du möblera hela arbetsplatsen med en och samma serie och skapa en enhetlig inredning, oavsett hur förvaringsbehovet ser ut och storleken på ditt företag. 
Två personer sitter och pratar med varandra

Från entré till skrivbord

När vi tog fram förvaringsserien QBUS gjorde vi det med tanken att skapa en serie som fyller, så gott som, alla de förvaringsbehov du skulle kunna tänkas ha på ett företag. Stort som litet, i uppstarten eller växande. Med QBUS har du en komplett serie med förvaringsmöbler där du kan välja mellan klassiska bokhyllor och skåp till postsorteringsenheter och kombinationsmöbler med sittyta. Fördelen med QBUS är att du med en och samma serie har förvaring till allt från koppar och glas i lunchrummet till materialet du använder dagligen på kontoret och låsbara skåp för personlig förvaring i kapprummet. 

Anna Helgesson, produktchef för Gemensamma ytor på AJ Produkter, lade märke till ett behov av en förvaringsserie som knyter samman kontor och gemensamma ytor.   
– I ett allt mer digitaliserat samhälle och där företags kontor och gemensamma ytor växer samman så ville vi ha en möbelserie som kunde möta den efterfrågan. Fasta kontorsplatser är exempelvis inte en självklarhet längre och då finns det ett annat behov av personlig förvaring, både för egna tillhörigheter men också laptops och kontorstillbehör.  
Två personer sitter på kontorsstolar vid sina skrivbord och pratar med varandra

Kombinera som det passar 

QBUS-serien har i grunden en tidlös design som gör att den är lättplacerad och enkelt smälter in i befintliga miljöer. Nyckeln till det lilla extra är QBUS breda utbud av modeller som gör att du kan bygga en personlig kombination av möbler som sticker ut från mängden. Med QBUS finns inga regler för hur du möblerar; du väljer helt efter behov, tycke och smak vilken sorts inredningslösning du vill ha och behöver. 
 
Med QBUS finns så många möjligheter att det inte ryms på vår webb. Kontakta våra säljare för att välja fritt mellan färger, handtag och underreden och inreda kontoret helt efter dina önskemål! 

Förvaring som går att anpassa med tiden 

Växer ditt företag? Då kan QBUS växa med dig. Du kan fortsätta att utöka eller ommöblera med QBUS allteftersom dina förvaringsbehov förändras. Modulkonceptet gör att samtliga möbler passar ihop oavsett storlek och modell. En liten hurts matchar ett större skåp och en låg sittmöbel kan utan problem placeras intill en bokhylla. Byter du lokaler, ökar i personalstyrka eller bara vill möblera om så gör QBUS det lätt för dig.  
 
Många enheter i QBUS-serien kan användas till mer än bara ren förvaring. Ställ flera moduler rygg mot rygg mitt i rummet för en rumsavdelare, få en mer personlig sfär runt ditt skrivbord med ett högt sidoskåp eller utnyttja korridoren för en kombinerad förvaring och sittyta att ta kortare samtal på med en sittmodul.  

Mobildagis
Människor kommer alltid behöva förvaring, men behovet ser inte längre likadant ut och det kommer fortsätta förändras. Vi vill ligga i framkant när det kommer till att ha produkter till framtidens arbetsplatser.
Anna Helgesson, produktchef på AJ Produkter

Formgivning från Halmstad

QBUS är formgiven av vår in-house designer Cecilia Stööp tillsammans med den externa designern Mikeal Warnhammar. Serien finns tillgänglig i fyra olika färger som med fördel också kan matchas med varandra. Handtagen i metall blir en kontrasterande detalj som pricken över i:et. De har en greppvänlig utformning som är lika lättanvänd oavsett om de är monterade vertikalt eller horisontellt. Handtagen kan dessutom monteras på valfri plats, både på höjden och i sidled. 

En person som sitter vid sitt skrivbord och arbetar med sin dator

Tillverkning i vår egen fabrik

Samtliga möbler i QBUS-serien är godkända enligt EN16121 som är den Europeiska standarden för förvaringsmöbler i offentlig miljö. QBUS är en egenutvecklad produkt som tillverkas i vår egen fabrik, vilket gör att vi har full kontroll från skiss till färdig produkt. 

Mer inspiration från QBUS

Ta hjälp av våra inredningsexperter!

Vi på AJ Produkter finns alltid här för att hjälpa dig med en inredningslösning som är anpassad till just din verksamhet. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation om du har frågor kring val av tyg, behöver inspiration eller vill veta vilka alternativ som skulle passa din lokal bäst. Vi berättar gärna mer om dina valmöjligheter.
Typ av organisation
Vad behöver du hjälp med?Bilaga
Genom att klicka på skicka så bekräftar jag att jag har läst integritetspolicyn.

Få nyheter och inspiration direkt till inkorgen

Prenumerera på nyhetsbrevet och få erbjudanden och tips kring hur du kan förbättra arbetsmiljön för dig och dina medarbetare. Det är helt gratis och du kan enkelt avsluta prenumerationen när som helst. 
Vänta...
*När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du vår integritetspolicy.