Möblerna som gör din uteplats mer inbjudande

Möblerna som gör din uteplats mer inbjudande

Funderar du på att förvandla uteplatsen på jobbet till en inbjudande mötesplats? Bra idé! Att ge medarbetarna möjlighet att sitta ute och ladda D-vitamin medan de fikar, lunchar och kanske t.o.m. jobbar tillsammans är ett enkelt sätt att öka både samhörigheten och energinivån. Och allra enklast blir det om du börjar med att titta i vårt sortiment – där finns alla utemöbler du behöver.
Tänk dig en avkopplande fikapaus under bar himmel när vädret tillåter. Gärna i gott sällskap av några glada kollegor. Det låter som en dröm, men den är lätt att förverkliga: Det enda som krävs är en plats i solen och inbjudande utemöbler av hög kvalitet. Vilka slags utemöbler passar bäst på din arbetsplats? 

Picknickbord gör sig bra under lunchrasten

Det klassiska picknickbordet är en allt-i-ett-lösning där bord och bänkar hålls ihop av ett stabilt stativ, antingen i trä eller metall. Perfekt för att kunna inta lunchen i en bra ställning. Sittytorna är breda, bekväma och oftast av trä, i övrigt kan utförandet variera. Trots att en del modeller väger över hundra kilo kommer de snabbt på plats – om några arbetskamrater hjälps åt och utlovas tilltugg till kaffet som tack för besväret. Ett bänkbord passar i de flesta utemiljöer och blir snabbt en naturlig samlingsplats.

Soffor och sittbänkar inbjuder till avkoppling

I de fall när det varken finns behov av eller utrymme för en matplats, gör sig en enkel sittbänk perfekt. Med eller utan ryggstöd – det är en smaksak. Bänkar utan ryggstöd erbjuder vila för trötta ben, men ger också en framåtlutad och mer aktiv sittställning som uppmuntrar till dialog mellan bänkgrannarna. Modeller med ryggstöd är mer tillbakalutade och inbjuder till vila och avkoppling. I övrigt kännetecknas våra parkbänkar av ett modernt formspråk – och av att de tål att stå ute även i tuffa väderleksförhållanden. Bekvämt och bra.

Fler typer av utemöbler för en plats i solen 

Vissa delar av året utgör besöken på uteplatsen en självklar del av arbetsdagen. Då kan det vara skönt att kunna växla mellan olika möbler och ibland inta lunchen vid ett stilfullt cafébord. Kolla in våra färdigpaketerade möbelgrupper med stolar och bord – finns med flera olika stolsmodeller och storlekar på borden. Köp så många paket som behövs för att varenda medarbetare ska känna sig välkommen. Och kompletterar du sedan med parasoller och parasollfötter, har du gjort allt för att göra din uteplats riktigt inbjudande.

Ta hjälp av våra inredningsexperter!

Vi på AJ Produkter finns alltid här för att hjälpa dig med en inredningslösning som är anpassad till just din verksamhet. Kontakta oss om du har frågor kring val av tyg, behöver låna inspiration eller vill veta vilka alternativ som skulle passa din lokal bäst. Så kan vi berätta mer om dina valmöjligheter.
Typ av organisation
Beskriv ditt ärendeBilaga
Genom att klicka på skicka så bekräftar jag att jag har läst integritetspolicyn.

Få nyheter och inspiration direkt till inkorgen

Prenumerera på nyhetsbrevet och få erbjudanden och tips kring hur du kan förbättra arbetsmiljön för dig och dina medarbetare. Det är helt gratis och du kan enkelt avsluta prenumerationen när som helst. 
Vänta...
*När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du vår integritetspolicy.