Möblerna som gör din uteplats mer inbjudande

Möblerna som gör din uteplats mer inbjudande

Det är dags att plocka fram utemöblerna från förrådet och ställa ut dem på uteplatsen. Allt för att du och dina kollegor ska få frisk luft och ny energi under kaffepauser och lunchraster. Och det är hög tid – våren är ju redan här.
 

Tänk dig en ledig stund under bar himmel. Gärna i gott sällskap, antingen av något spännande att läsa eller av några glada kollegor som äter lunch. Det låter som en dröm, men den är enkel att förverkliga: det enda som krävs är en plats i solen och ett inbjudande möblemang. Saknar du några möbler? Ta en titt i vårt sortiment – där finns många olika typer av utemöbler att välja mellan.

 

Bänkbord gör sig bra under lunchrasten
Det klassiska picknickbordet är en allt-i-ett-lösning där bord och bänkar hålls ihop av ett stabilt stativ, antingen i trä eller metall. Perfekt för att kunna inta lunchen i en bra ställning. Sittytorna är breda, bekväma och oftast av trä, i övrigt kan utförandet variera. Trots att en del modeller väger över hundra kilo kommer de snabbt på plats – om några arbetskamrater hjälps åt och utlovas tilltugg till kaffet som tack för besväret. Ett bänkbord passar i de flesta utemiljöer och blir snabbt en naturlig samlingsplats.

 

Soffor och bänkar inbjuder till avkoppling
I de fall när det varken finns behov av eller utrymme för en matplats, gör sig en enkel sittmöbel perfekt. Med eller utan ryggstöd – det är en smaksak. Sittbänkar utan ryggstöd erbjuder vila för trötta ben, men ger också en framåtlutad och mer aktiv sittställning som uppmuntrar till dialog mellan bänkgrannarna. Modeller med ryggstöd är mer tillbakalutade och inbjuder till vila och avkoppling. Vad gäller utförande går det att få allt från klassiska parksoffor med dekorativa gavlar till strama bänkar med ett modernare formspråk. Samtliga modeller tål att stå ute även i tuffa väderförhållanden. Bekvämt och bra.

 

Fler typer av utemöbler för en plats i solen
När solen och värmen etablerat sig på allvar blir besöken på uteplatsen en självklar del av arbetsdagen. Då kan även andra typer av möbler komma till pass. Vad sägs till exempel om att kunna koppla av i en loungesoffa eller loungegrupp med riktigt hög komfort? Eller att inta lunchen med god aptit och en upprätt sittställning vid ett stilfullt cafébord med tillhörande stol? Allt är möjligt – vårt utbud är brett!
 

Få nyheter och inspiration direkt till inkorgen

Prenumerera på nyhetsbrevet och få erbjudanden och tips kring hur du kan förbättra arbetsmiljön för dig och dina medarbetare. Det är helt gratis och du kan enkelt avsluta prenumerationen när som helst. 
Vänta...
*När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du vår integritetspolicy.