Optimera ditt lager med hjälp av våra experter

Optimera ditt lager med hjälp av våra experter

Vår projektförsäljning har två mål: Att ge dig en optimal lagerlösning utifrån dina behov och att göra processen så lätt som möjligt för dig. Därför bistår vi dig hela vägen från planering till inflyttning – allt enligt vår inarbetade projektmodell.

Experter på att optimera ytor 

Att inreda ett effektivt lager är ett stort ansvar. Då kan det vara det skönt att ha ett dedikerat team av lagerexperter att luta sig emot. Vi stöttar dig från planeringsstadiet tills det är dags att flytta in – och det oavsett om det gäller en enskild arbetsyta eller en helhetslösning för ditt lager.  
 
Inget är för smått eller för stort när du vänder dig till oss. Vår styrka är att maximera lagerkapaciteten utifrån givna mått och omvandla flödesplaner till en inflyttningsklar lokal. En annan styrka är att vi tillverkar alla hyllställ i egen regi, vilket ger oss full koll på allt från design och materialval till färdig produkt. 

Från analys till komplett förslag 

Efter ett besök på plats gör vi en grundlig analys av förutsättningar och önskemål. Vilken godsmängd och omsättningshastighet måste vi ta hänsyn till? Hur många pallplatser behövs? Kan mobila ställage eller pushback bli aktuella? Ska vi kombinera olika slags hyllställ? Vilka lyfthjälpmedel blir mest effektiva? 
 
Frågorna är många – och svaren visar vi i form av ett inredningsförslag i 3D-miljö som tydligt illustrerar hur lokalens ytor kan disponeras optimalt. Självklart ritar vi även in tänkta packbord, plockhyllor, förvaringsskåp, miljöstationer, etc för att helhetsbilden ska bli så komplett som möjligt. 

Vi tänker framåt – och på allt 

Många tänker här och nu när de inreder sina lokaler. Vi tänker något längre och tar även in framtida, möjliga förändringar i planerna så att inredningen blir hållbar över tid. Därutöver lägger vi stor vikt vid funktionella bitar, som lagerflöden och ergonomi.  
 
Arbetsgången följer vår inarbetade projektmodell. Det betyder att vi går igenom förslaget och gör korrigeringar av planlösning och produktval tills du är nöjd. Därpå följer beställningar, leverans och montage på plats. Och eftersom vi ansvarar för helheten, behöver du bara ställa in dig på ett lyckat slutresultat. 

Så här tycker några av våra kunder

Det var en trygghet att få professionell hjälp, från planeringsstadiet tills vi tog vårt lager i besittning. Allt från att optimera antalet pallplatser till leverans och montering.
Det var skönt att slippa ha kontakt med flera olika leverantörer när vi inredde lagret. AJ Produkter skötte allt och såg till att det funkade smidigt och på överenskommen tid.
Säljaren framtidssäkrade vår möjlighet att lagerhålla tyngre och högre pallar genom att föreslå högre och kraftigare gavlar. Tur det eftersom vi är beroende av flexibilitet.

Få nyheter och inspiration direkt till inkorgen

Prenumerera på nyhetsbrevet och få erbjudanden och tips kring hur du kan förbättra arbetsmiljön för dig och dina medarbetare. Det är helt gratis och du kan enkelt avsluta prenumerationen när som helst. 
Vänta...
*När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du vår integritetspolicy.