Detaljerna gör helheten på Beslag Design

Detaljerna gör helheten på Beslag Design

Att design och kvalitet är hörnpelarna för Beslag Designs verksamhet märks överallt i deras nya kontor och lager i Båstad. I byggnaden, signerad arkitekt Kay Linghoff, förenas spännande detaljer i en harmonisk helhet – inklusive en inredningslösning från oss på AJ Produkter som möter företagets önskemål både vad gäller färg, form och funktion.
Vi är jättenöjda med samarbetet. Möblerna är både snygga, praktiska och håller hög kvalitet, och det gör mycket för trivseln.
Hans Bergström, Beslag Design

Ett företag med goda utsikter

Bröderna Björn och Hans Bergström har gjort en fantastisk resa med Beslag Design sedan de övertog verksamheten efter sin far 1982. Under åren vid rodret har de med fingertoppskänsla och god hjälp av sin personal utvecklat bolaget till en branschledande leverantör inom beslag- och interiörprodukter.  
 
Sortimentet består av små saker som gör stor skillnad: handtag, beslag, förvaring och belysning både för hemmet och offentliga miljöer. Kunderna återfinns främst i Norden, men intresset från kontinenten växer stadigt. Och via Beslag Online finns det numera inga gränser för hur långt de kan nå.

Två personer sitter vid ett skrivbord fyllt med papper.

Med fokus på design och kvalitet

För att kunna fortsätta sin offensiva satsning, beslutade de att satsa på större lokaler. Och trogna sin verksamhetsidé om ”Detaljer som gör helheten” satte de målet högt inför nybyggnationen. 
– Design och kvalitet är viktigt för oss, säger Hans Bergström. Och det gäller allt från våra produkter och hur vi presenterar oss till byggnadens arkitektur och möblerna vi jobbar vid.  

En genomgående färgskala

Med hjälp av arkitekt Kay Linghoff skapade de en fastighet där allt hänger ihop, både ute och inne. Den svart-vit-grå färgskalan återfinns överallt: på fasad, väggar och golv, i den spektakulära trapphallen med hisstornet och takfönstret, på de spröjsade glaspartierna och glasdörrarna – liksom på möbler och övrig inredning. Intrycket är stilrent, lugnt och ytterst trivsamt.

Kvinna som sitter vid ett skrivbord
Svart skåp med prydnader ovanpå
Skåp MODULUS XL
3 795:-

Stora krav på oss som leverantör

Inför valet av inredning ställdes specifika krav, både på färgskalan, kvaliteten och leveranssäkerheten.  
– Det var vår arkitekt som tipsade oss om AJ Produkter, säger Hans. Och det fungerade jättebra. De fixade allt från produktförslag och beställningar till en punktlig leverans och montering på plats.  
 
Helena Thelander, projektsäljare på AJ Produkter med inriktning på kontor, var den som ledde arbetet med att sätta ihop och leverera en inredningslösning utifrån de högt ställda kraven.  
– En kul utmaning där vi också erbjöd speciallösningar för att tillmötesgå önskemålen. Med gott resultat. 

Konferensstol

Möbler för kontor och konferens

Kontorsrummen försågs med höj- och sänkbara hörnskrivbord med extra arbetsyta, kontorsstolar samt förvaringsskåp där pärmar och dokument döljs bakom skjutdörrar för ett sobert intryck.  
 
Vi levererade även bord och stolar till mötesrummen. I det största konferensrummet, ofta använt som utbildningssal, valdes en lösning med 12 mindre konferensbord som både kan spridas ut i en klassisk föreläsningssittning och ställas ihop till en stor formation. Flexibelt och mycket användningsbart.

lagermiljö med skrivbord, personer och packbord.

Effektivare processer på lagret

Därutöver försåg vi även lagret med inredning och utrustning. Utgående leveranser packas numera vid packbord som enkelt justeras i höjdled för att passa olika medarbetares kroppslängd. Påbyggnadshyllor, vagnar och andra tillbehör som underlättar packarbetet ingick också i leveransen. 
 
– Den inredning vi har idag är både snygg, praktisk och av hög kvalitet, och det gör mycket för trivseln. Så vi är jättenöjda med samarbetet, avslutar Hans Bergström.

Vill du veta vad våra inredningsexperter kan göra för dig? Läs om vår projektförsäljning här 

Ta hjälp av våra inredningsexperter!

Vi på AJ Produkter finns alltid här för att hjälpa dig med en inredningslösning som är anpassad till just din verksamhet. Kontakta oss om du har frågor kring val av tyg, behöver låna inspiration eller vill veta vilka alternativ som skulle passa din lokal bäst. Så kan vi berätta mer om dina valmöjligheter.
Typ av organisation
Beskriv ditt ärendeBilaga
Genom att klicka på skicka så bekräftar jag att jag har läst integritetspolicyn.
Byggvarubedömmningen

Svanen

möbelfakta

Få nyheter och inspiration direkt till inkorgen

Prenumerera på nyhetsbrevet och få erbjudanden och tips kring hur du kan förbättra arbetsmiljön för dig och dina medarbetare. Det är helt gratis och du kan enkelt avsluta prenumerationen när som helst. 
Vänta...
*När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du vår integritetspolicy.