HAVEN – ett nytt varumärke byggt på kvalitet i alla led

HAVEN – ett nytt varumärke byggt på kvalitet i alla led

AJ Produkters breda sortiment kan möblera och inreda ett helt företag, från kontoret via lunchrummet till verkstaden och lagret. Den bredden gör också att vi kan bistå våra kunder under hela resan, från nystartat till etablerat och vidare ut i världen.
Här kan du läsa mer om vad vi gör för HAVEN, ett nytt varumärke inom badrumsmöbler
Mikael Thedeby hade drygt 20 års erfarenhet från ledande befattningar i badrumsbranschen i sitt CV när tillfället dök upp.
En dag i början av 2018 fann han sig fri att nappa på ett erbjudande, som var som klippt och skuret för just honom. Erbjudandet kom
från Finn Blichfeldt, ägare till Tapwell och Bricmate, två varumärken inom badrum/kök som nått starka positioner på den nordiska inredningsmarknaden. Tanken nu var att bredda utbudet med ett tredje ben – det nya varumärket HAVEN inriktat på innovativa kvalitetsmöbler för badrummet.
Vår ambition är ju att skapa bästa möjliga arbetsmiljö och underlätta för personalen i varje moment.

Nästa steg handlade om att hitta en lokal, gärna nära familjens hästgård utanför Halmstads tätort. Valet föll på ett gammalt industriområde i centrala Oskarström, uppfört på 1890-talet och kallat ”Jutan” i folkmun, efter Skandinaviska Jute Spinneri & Väfveri (senare Tasso och John Mansville). Området har charm, karaktär och ett fantastiskt läge, precis intill Nissan.
Den totalrenoverade lokalen rymmer nu kontor, utställning, monteringslinje och lager. Fasaden mot Nissan har försetts med fönster från golv till tak – där åns glittrande flöde bjuder på ett ständigt föränderligt blickfång.

– Bättre utsikt går knappast att få i en industrilokal, säger Mikael nöjt

Det var perfekt att få hjälp med allt vi behövde på ett och samma ställe.
Vi vill ha möjlighet att växa i den här miljön när tiden är rätt. Och är det som så att vi får behov av att komplettera någon del av inredningen – ja, då vet vi precis vart vi ska vända oss.

Fråga oss om råd

Vi på AJ Produkter har lång erfarenhet av olika typer arbetsmiljöer. Vi hjälper dig gärna om du behöver råd och tips för hur just din arbetsplats ska kunna bli mer ergonomisk. Kontakta oss via telefon, chatt eller mejl för att se hur vi kan hjälpa dig och ditt företag.

Kontakta oss

Få nyheter och inspiration direkt till inkorgen

Prenumerera på nyhetsbrevet och få erbjudanden och tips kring hur du kan förbättra arbetsmiljön för dig och dina medarbetare. Det är helt gratis och du kan enkelt avsluta prenumerationen när som helst. 
Vänta...
*När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du vår integritetspolicy.