Från enkel soffa till oändlighet

Från enkel soffa till oändlighet

Modern, flexibel och påbyggbar – det beskriver vår modulbaserade soffserie VARIETY. Med oändliga möjligheter platsar VARIETY i många miljöer, stort som litet rum. Behöver du en plats för samling, samarbete eller en välbehövd paus så kan VARIETY erbjuda oändligt många lösningar.

Endast kreativiteten sätter begränsningarna

Modulerna i VARIETY-serien kan byggas ihop som mindre eller större enheter och placeras var som helst i rummet, såväl längs väggar som mitt i rum. Storleken på rummet spelar därför mindre roll – oavsett liten eller stor yta kan VARIETY anpassas därefter. Du kan bygga VARIETY runt rummet, eller rummet runt VARIETY!

Här följer några beskrivande exempel på hur serien kan sättas samman.

Möblera i hörn eller runt dem

Behöver du mycket sittplats i mindre utrymmen, och golvytan måste hållas fri för annat, kan hörnmoduler erbjuda lösningen. I och runt hörn passar de utmärkt, vilket i kombination med raka moduler ger en snygg illusion av att soffan följer längs med väggarna. Utan att definiera antalet sittplatser på det sättet upplevs möbeln mer inkluderande.

Visste du att VARIETY finns i flera olika tyger? Läs mer!

En grå soffa som är byggd runt växter
Två stoffor i olika färger

En svängd soffa skapar dynamik

Utåtvända och inåtvända halvcirkel-soffor skapar naturlig dynamik i rummet med sin svängda form. Bygger du ihop dem varannan inåt och varannan utåt får du definitivt rörelse i rummet, med en soffa som ser ut att ringla sig fram. Ytan framför och bakom soffan nyttjar du till bord, pallar och fler sittlösningar. En kreativ möblering som sådan leder inte sällan till mer kreativitet.

Hörnmodulerna finns i både 90° och 45° vinkel vilket gör det möjligt att bilda även olika starka kurvor. För att ytterligare öka effekten kan du kombinera enheter i olika färger. Val av färg, form och material kan framhäva rummet och gör det mer händelsefullt. Din soffa blir ett statement var den än står!

Skapa enhetlighet

En möblering med en kombination av fristående soffa och mindre moduler är extra flexibel och snabb att möblera om i stunden – och perfekt för en mängd olika typer av sammankomster.

VARIETY med armstöd gör sig utmärkt på egen hand och passande för den som är ute efter en traditionell sittgrupp. Även om denna enhet inte är påbyggbar är den fortfarande perfekt att matcha med sittpuffar, sweep eller pallar. Såklart är alla enheter designade för att ge ett enhetligt uttryck, oavsett hur du väljer att kombinera dem.

Läs om hur olika sittytor kan föda samarbete

Långsiktig investering

Modulerna kan byggas på efter hand eller byggas om över tid allteftersom behoven förändras. Kanske flyttar verksamheten till nya lokaler, som kräver en helt annan möbellösning? Då kan du enkelt sätta samman soffan i en ny konstellation, bygga ut eller komplettera den med fler enheter så som det passar dig.

Upptäck hela VARIETY

Inspireras av kompletta lösningar

Ta hjälp av våra inredningsexperter!

Vi på AJ Produkter finns alltid här för att hjälpa dig med en inredningslösning som är anpassad till just din verksamhet. Kontakta oss om du har frågor kring val av tyg, behöver låna inspiration eller vill veta vilka alternativ som skulle passa din lokal bäst. Så kan vi berätta mer om dina valmöjligheter.
Typ av organisation
Beskriv ditt ärendeBilaga
Genom att klicka på skicka så bekräftar jag att jag har läst integritetspolicyn.

Få nyheter och inspiration direkt till inkorgen

Prenumerera på nyhetsbrevet och få erbjudanden och tips kring hur du kan förbättra arbetsmiljön för dig och dina medarbetare. Det är helt gratis och du kan enkelt avsluta prenumerationen när som helst. 
Vänta...
*När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du vår integritetspolicy.