Kvalitet från insidan och ut

Genom att hålla hög kvalitet kan vi vara säkra på att dina möbler håller för sitt syfte. Så att de även kan hänga med i flera år framöver. VARIETY är en serie designad med fokus på användning – från insidan och ut.

Omsorgsfull på insidan och tålig på utsidan

Stommen är tillverkad av hållfast plywood och modulerna har en mjuk stoppning av kallskum som garanterar att du sitter bekvämt. Utvändigt är modulerna klädda i slitstarkt tyg som gör VARIETY perfekt för offentliga miljöer, arbetsplatsen och utrymmen med mycket cirkulation.

Noga utvalda tyger

Flera tyger och färgval finns att tillgå för större möjlighet att få en unik och specialanpassad soffa. Samtliga tyger uppfyller Möbelfaktas krav såväl som OEKO-TEX STANDARD 100 och Ecolabel. Mixa och matcha som du vill!

Tyg 1 - POD CS

Ett populärt möbeltyg i modern kvalité, tillverkat av 100 % Trevira CS. Mjuk och spänstig till sin karaktär men också oväntat slitstarkt. Finns att välja i åtta olika färger.

Tyg 2 - BLUES CS II

Ett gediget möbeltyg med hög slitstyrka. Tillverkat av 100 % Trevira CS med en speciell vävteknik ger karaktären av 3D-effekt. Finns att välja i åtta olika färger.

Ladda ner VARIETY på BIMobject

Hela modulserien finns tillgänglig som BIM-objekt, till fördel för dig som arkitekt, så att du lätt och smidigt kan placera VARIETY i dina digitala miljöer.

Ladda ner på BIMobject

Tyg 3 - FOCUS MELANGE

Ett melerat tyg tillverkat av 100 % Nyzeeländskt ull. Finns att välja i åtta olika färger. Ej tillgänglig på webben, kontakta oss för mer information.

Tyg 4 - ILLUSION

Ett läderimiterande tyg komponerat av 69 % PU-läder och 31 % bomull. Mycket hög slitstyrka och lätt att rengöra. Finns att välj i fem olika färger. Ej tillgänglig på webben, kontakta oss för mer information.

Ta hjälp av våra inredningsexperter!

Vi på AJ Produkter finns alltid här för att hjälpa dig med en inredningslösning som är anpassad till just din verksamhet. Kontakta oss om du har frågor kring val av tyg, behöver låna inspiration eller vill veta vilka alternativ som skulle passa din lokal bäst. Så kan vi berätta mer om dina valmöjligheter.
Typ av organisation
Beskriv ditt ärendeBilaga
Genom att klicka på skicka så bekräftar jag att jag har läst integritetspolicyn.

Inspireras av kompletta lösningar

Från enkel soffa till oändlighet

Modern, flexibel och påbyggbar. Det är ord som beskriver vår modulserie VARIETY. Med sin genomtänkta design platsar den i många miljöer, vare sig stort eller litet rum. Möbleringsmöjligheterna är oändliga – endast din kreativitet sätter begränsningarna!

Läs mer