Modulserien som stärker gemenskap

En genomtänkt lounge skapar förutsättningar för bra samarbete men också en naturlig mötesplats för fika, umgänge och vila. Vi har tagit fram en påbyggbar och flexibel modulserie som både gynnar kreativitet och får folk att umgås. Välkommen att upptäcka oändligheten med VARIETY.

Se alla möjligheter
VARIETY kan erbjuda
och bli inspirerad av
seriens lekfulla natur.

Inspireras av kompletta lösningar

Testad för hög kvalitet

Redan från första skiss var VARIETY tänkt att uppfylla Europeisk standard för offentlig miljö. Modulserien finns därför tillgänglig i flera slittåliga tyger – som också uppfyller möbelfaktas krav! Såklart i en mängd olika färgval för fler fantastiska möjligheter.

Läs mer

Med denna modulserie vill vi att kunden själv ska kunna rita kurvor och linjer i rummet samt uttrycka sig individuellt med olika färgval.
Sebastian Dell Uva, designer på AJ Produkter

Ladda ner VARIETY på BIMobject

Hela modulserien finns tillgänglig som BIM-objekt, till fördel för dig som arkitekt, så att du lätt och smidigt kan placera VARIETY i dina digitala miljöer.

Ladda ner på BIMobject

Ta hjälp av våra inredningsexperter!

Vi på AJ Produkter finns alltid här för att hjälpa dig med en inredningslösning som är anpassad till just din verksamhet. Kontakta oss om du har frågor kring val av tyg, behöver låna inspiration eller vill veta vilka alternativ som skulle passa din lokal bäst. Så kan vi berätta mer om dina valmöjligheter.
Typ av organisation
Beskriv ditt ärendeBilaga
Genom att klicka på Skicka så bekräftar jag att jag har läst integritetspolicyn.