0
Min varukorg
Exkl. moms (Ändra)
Subtotal
Pris/st
Antal
Produkt
Inga produkter i kundvagnen
Varuvärde:
0:-
Gå till kassan
Ändra
OUTLET

Välj rätt arbetsbänk

Vilken Arbetsbänk behöver du?
Artikel

Att välja rätt arbetsbänk är lika viktigt som att välja rätt skor. Den ska passa. Du ska i många fall vistas vid det hela din arbetsdag och kanske utföra olika arbetsmoment så som packning, emballering, montering eller liknande.  Det är viktigt att ha rätt arbetshöjd på bänken, att arbetsytan är tillräckligt stor och att alla arbetsredskap och tillbehör finns inom räckhåll så att det blir en ergonomisk arbetsställning.


Vi har gjort en liten guide för att du lättare ska hitta den arbetsbänk som passar dig och din verksamhet bäst.

 

Cargo är vår egen mångsidiga arbetsbänk med pulverlackerat stativ som är stryktåligt och med tålig laminatskiva, som har god beständighet mot vätskor. Stativet är manuellt ställbart så att det passar varje medarbetares längd. Beroende på vilket utförande du väljer så klarar Cargo upp till 400 kg. Det finns en mängd tillbehör att komplettera din arbetsstation med för att få den optimal för dina behov. Cargo är perfekt som arbetsstation för dig som packar och emballerar då bänken finns med kulrullar som gör att du lätt kan snurra ditt gods.

 
När du vill skräddarsy din arbetsplats är Combo ett utmärkt val. Den är dessutom lätt att montera – helt utan bultar och skruvar. Combo är vår egen produkt framtagen av våra duktiga konstruktörer och finns att kombinera i en mängd olika utföranden. Du kan bygga en arbetsstation med både hyllor och verktygspaneler ur samma serie, för att få smidig tillgång till verktyg och annat du behöver ha inom bekvämt räckhåll. Arbetsbänken finns i utförande med en max. belastning på upp till 700 kg.

 


Om du behöver en flexibel arbetsbänk med stabilt underrede till din verkstad eller ditt garage och förråd, kan du välja Robust. Den har en allroundskiva som passar i lättare verkstadsmiljöer och står emot lättare slag samt har viss vätskebeständighet. Benen är manuellt justerbara så du kan anpassa den efter din arbetshöjd. Du kan komplettera med verktygspanel, hyllor och lådhurtsar så att dina verktyg finns inom bekvämt räckhåll.  Robust finns i utförande upp till 300 kg.


För dig som behöver en extra stabil arbetsbänk rekommenderar vi Solid, som i vissa utföranden klarar vikter upp till 750 kg. Den har ett kraftfullt stativ och arbetsyta i laminat. Den här bänken är speciellt lämplig för krävande miljöer som verkstäder eller fabriker och har en arbetsyta som är både tålig och lätt att hålla ren. Benen är manuellt justerbara arbetshöjden kan ställas in efter användare. Om du vill göra arbetsstationen extra smidig och flexibel kompletterar du Solid med bänklådor, verktygspaneler, hurtsar och andra smarta förvaringstillbehör. 


Motion är en extra stabil arbetsbänk med robusta infästningar som tål tuffa tag. Arbetsytan är av stryktåligt högtryckslaminat och är lätt att rengöra. Genom att komplettera med en påbyggnadsram och pelare kan du optimera din arbetsstation med hyllor, verktygspaneler, grenuttag och skärmhållare med mera. Motion finns både med manuellt justerbart stativ och med elektriskt höj- och sänkbart stativ samt som vevbord. Beroende på vilken modell du väljer så klarar Motion upp till 400 kg. 

 

 

Till din arbetsbänk är det smart att ha arbetsplatsmattor på golvet. Det ger skön avlastning för ben och rygg samtidigt som det förebygger förslitnings- och ansträngningsskador.
Arbetsbänkarna finns även som paketlösningar där våra säljare och inköpare har satt ihop arbetsstationer utifrån sin kunskap och kunders önskemål. Allt för att göra det så smidigt som möjligt för dig som kund. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt arbetsbänk och tillbehör för just din verksamhet.
 

Relaterade produkter
Arbetsbänk Robust, 1500x800 mm, härdad board
Arbetsbänk Robust, 1500x800 mm, härdad board
Art. nr: 22135
  • Oljehärdad board
  • Manuellt ställbara ben
  • Max. belastning 300 kg
Verktygsbänk Flex, 1 dörr, 7 lådor
Verktygsbänk Flex, 1 dörr, 7 lådor
Art. nr: 21064
  • Kompakt arbetsstation
  • Stryktålig laminatskiva
  • 1 skåp och 7 lådor
Arbetsbord Cargo, 1600x750 mm, laminat, vit skiva, grått underrede
Arbetsbord Cargo, 1600x750 mm, laminat, vit skiva, grått underrede
Art. nr: 202039
  • Manuellt justerbart stativ
  • Slitstark laminatskiva
  • Robust och tåligt