Kick-starta hösten!

Kick-starta hösten!

Äntligen är semestern slut och du får komma tillbaka till jobbet, kollegorna och rutinerna. Det finns inget bättre tillfälle att kick-starta hösten än när allas ”batterier är laddade”. Samla kollegorna till en kick-off för att tillsammans sätta planer och mål för verksamheten och framtiden!


Passa på att starta upp hösten med att samla kollegorna till en kick-off där ni pratar om verksamheten, sätter gemensamma mål, brainstormar idéer till nya produkter m.m. De flesta är utvilade efter att vara tillbaka från semestern och tycker faktiskt att det är ganska skönt att komma tillbaka till jobbet. Ta till vara på den energin!

 

Skapa rum för möten
Hur du lägger upp er kick-off kan du bäst och det tänker inte vi komma med tips kring. Vad vi kan bidra med är hur man bygger upp en effektiv och trevlig konferensmiljö för era möten. Just miljön är viktigare än man tror när det gäller att skapa utrymme för att lyssna, tänka och uttrycka sig. Och framför allt för att skapa gemenskap.


Att ha funktionella mötesplatser med snygga och praktiska konferensgrupper visar att du bryr dig om dina anställdas trivsel. Ett rum med konferensmöbler skapat med eftertanke och känsla inbjuder till kreativa samtal.

 

Smidig stol
Vår stol Nelson passar utmärkt att inreda konferensrummet med. Det är viktigt att man sitter bekvämt och att stolen inte är otymplig. Nelson är anpassad så att det snabbt och enkelt går att bygga olika sittningar med den, vilket är en fördel om man har övningar under kick-offen där ni måste flytta runt möblemanget. Att ha lite rörelse inlagt är bra för kreativiteten och kroppen.


Vill du skapa ett utrymme helt fritt från möbler för lite inspirationsdans, ja man vet aldrig, så är Nelson stapelbar och ni ordnar snabbt ett bra dansgolv.


Praktiskt bord
Med vårt bord Claire skapar du enkelt olika formationer av konferensbord till kick-offen. Först kanske ni behöver sitta på rad för att informera allmänt om verksamheten och lyssna på en föreläsare, för att sedan övergå till samarbetsövningar och brainstorming. Då passar det bra att sitta i grupper och ni möblerar enkelt om med detta smarta bord.
Och så var det dansen, Claire fäller ni lätt ihop och ställer undan för att skapa plats i konferens- eller mötesrummet. Nej, inte medarbetaren Claire, utan vårt smarta smidiga konferensbord!
 

Vänta...
*När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du vår integritetspolicy.