• Snabba leveranser
 • 14 dagars öppet köp
 • 3 års garanti
0
Min varukorg
Exkl. moms (Ändra)
Subtotal
Pris/st
Antal
Produkt
Inga produkter i kundvagnen
Varuvärde:
0:-
Gå till kassan
Ändra
OUTLET Inredningsprojekt

Tips för en trevlig och hållbar utemiljö

Tips för en trevlig och hållbar utemiljö
Artikel


När gav du utemiljön runt din fastighet lite kärlek senast? Har du vad som behövs framför entrén för att besökare ska känna sig välkomna och medarbetare/hyresgäster vilja sitta ner och njuta när vädret tillåter? Att skapa en inbjudande utemiljö som håller år efter år kräver inga stora insatser. Här får du några utrustningstips som kan hjälpa dig på vägen.

 

Sitt bekvämt med kvalitet
När solen kommer fram, kommer människorna ut. Men ingen vill stå upp och njuta någon längre stund, därför gör bekväma parksoffor och sittbänkar alltid succé. Sittmöblernas färg och form spelar roll, men prio 1 när du väljer utemöbler är ändå kvalitet. Förutom att vara stabila och tåla att användas, ska sittmöblerna även kunna stå emot vädrets makter. År efter år. Så välj med omsorg. 

 

Kvalitetsaspekten gäller även klassiska picknickbord där bord och sittbänkar sitter ihop. Dessa allt-i-ett-lösningar är perfekta för lunchrasten och enkla att placera i bästa solläge. Finns i flera olika modeller, vilket gör det lätt att hitta en variant som matchar fastigheten. 

 

Lätt att hålla rent och snyggt 
Kaffepauser och lunchraster resulterar ofrånkomligen i avfall. Det finns alltid någon påse, förpackning eller tallrik som är ”över” efteråt. Detta avfall ska inte ligga och skräpa utan hamna i en papperskorg. Papperskorgar och avfallsbehållare finns i en mängd olika modeller, stilar och storlekar. Några hängs på väggen eller en stolpe, andra är fristående. Det viktiga är att de är lätta att tömma och rengöra. Tänk på att placera dem väl synliga och där människor är så att de verkligen används.

 

Rökande kollegor och besökare ska också kunna hålla snyggt efter sig, vilket du enkelt löser med några strategiskt placerade askkoppar. Finns både som vägghängda och fristående. 

 

Ställ alla cyklarna på rad
Att människor tar cykeln istället för bilen är naturligtvis positivt och bör uppmuntras. Samtidigt är det få saker som förtar intrycket av en snygg entré som när cyklar och mopeder ställs huller om buller utmed och framför byggnaden. Lösningen? Cykelställ! Oavsett om de är i stål och betong, förankras i marken eller monteras på väggen, ger de cyklisterna en tydlig anvisning om var de ska parkera.

 

Och hur får man cyklisterna att trotsa dåligt väder? Med hjälp av ett cykelgarage förstås. Finns i flera olika utföranden, alla dock med det gemensamma draget att de ger ett bra skydd både för cyklisterna själva och deras rullande ögonstenar.

Relaterade produkter
Cykelhållare LEONARDO, fällbar, galvaniserad
Cykelhållare LEONARDO, fällbar, galvaniserad
Art. nr: 20245
 • Flexibelt
 • Platsbesparande
 • Väggmonterat
Cykelställ, 5 platser, 1600x330 mm, galvaniserat
Cykelställ, 5 platser, 1600x330 mm, galvaniserat
Art. nr: 20242
 • Plats för fem cyklar
 • Platseffektivt
 • Byglar i olika höjder
Cykelställ med ramlåsning, 2-pack, antracitgrå
Cykelställ med ramlåsning, 2-pack, antracitgrå
Art. nr: 20260
 • Ramlåsning
 • Modern design
 • Markmonterad

Taggad med