Bra grejer till arbetsplatsen

Det finns flera goda skäl att välja produkter ur vårt sortiment när du vill förbättra din arbetsplats. Bra priser, brett utbud och snabba leveranser är några – en annan är vårt kvalitetsfokus som säkerställer att produkterna fyller sina funktioner och är hållbara över tid. Det senare når vi genom att kombinera noggranna inköpsrutiner och kvalitetskontroller med egen design och tillverkning där vi har koll på hela processen, från behov till färdig produkt. Här kan du läsa mer om vår syn på kvalitet och hur den kan hjälpa dig att få kvalitetstid på jobbet.

Design som löser vardagsproblem

Vårt mål är att erbjuda möbler, inredning och utrustning som bidrar till bättre och mer effektiva arbetsmiljöer. Vägen dit går bland annat via en egen designavdelning som hjälper oss att skapa kvalitetsprodukter med ett eget uttryck och samtidigt anpassa dem efter de behov som ligger i tiden. För att våra produkter ska kunna fungera i ett cirkulärt kretslopp är det viktigt att de designas rätt från början. Därför står kvalitet, funktion och möjligheten att förlänga en produkts livslängd i fokus för vår designprocess.

Läs mer

Produktion i två egna fabriker

Vi har två egna fabriker, en i Polen och en i Slovakien. Den produktionsapparaten en fördel för oss, både när vi utvecklar nya produkter och i vårt varuflöde, där de står för punktliga leveranser av en tredjedel av vårt sortiment. Fabrikerna gör oss också till en bättre inköpare eftersom vi behärskar varje steg i tillverkningen och vet vilka krav vi kan ställa på våra leverantörer Att ha egna fabriker ger också en extra tyngd till vårt kvalitetsarbete eftersom vi vet att produktionen utformats för att ge bästa möjliga resultat. Gång på gång.

Läs mer

Ständigt pågående kvalitetskontroller

Ingen artikel tas in i sortimentet utan att först ha blivit godkänd av vår kvalitetsavdelning. Löpande kvalitetskontroller och uppföljning av reklamationer borgar för att produkterna uppfyller våra högt ställda krav även över tid. För att ytterligare säkerställa en hög kvalitetsnivå testas en stor del av våra produkter av oberoende testinstitut.

Läs mer

Produkter med ett bestående värde

För att vårt sortiment ska vara relevant både idag och imorgon, följer vi utvecklingen inom alla de områden där vi är verksamma. Eftersom vi vill erbjuda produkter med ett bestående värde, handlar vår trendspaning främst om de stora linjerna. För modet kan växla, men en funktion är livslång.

Bli först med att få våra erbjudanden och reportage!

Vill du ta del av unika möjligheter, information om nya produkter och reportage om hur du kan göra din arbetsplats lite bättre? Anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev och bli först med att få våra bästa erbjudanden!
*När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du vår integritetspolicy.