Så får du en inredning som tål att användas

Det finns flera skäl att välja produkter ur vårt sortiment när du vill förbättra din arbetsplats. Bra priser, brett utbud och snabba leveranser är några – ett annat är vårt kvalitetsfokus som säkerställer att våra grejer fyller sina funktioner, år efter år. Här kan du läsa om hur vi skapar produkter som tål att användas.

Design som löser vardagsproblem

Vårt mål är att erbjuda inredning och utrustning som förbättrar arbetsmiljöer. Vägen dit går bland annat via en egen designavdelning som hjälper oss att skapa kvalitetsprodukter efter dina behov.

Produktion i två egna fabriker

Att ha egna fabriker är en stor fördel i produktutvecklingen, men också i varuflödet där de står för 1/3 av vårt sortiment. Dessutom bidrar de till kvalitetsnivån då vi själva styr över produktionen

Ett komplett inredningsförslag

Vill du se praktiska exempel på hur vi hjälper företag att effektivisera och förbättra sin arbetsmiljö? Kolla in vad våra projektsäljare gjort för Airshoppen och Beslag Design.
Ingen produkt, inte ens våra egentillverkade, har en gräddfil in i sortimentet.
Jan Bengtsson, kvalitetsansvarig på AJ Produkter

Ständigt pågående kvalitetskontroller

Ingen artikel tas in i sortimentet utan att först ha godkänts av vår kvalitetsavdelning. Uppföljningar och löpande kontroller borgar för att produkterna uppfyller våra krav, även över tid.

Produkter med ett bestående värde

Vi vill erbjuda produkter med ett bestående värde. Därför trendspanar vi aktivt på allt som gör jobbet lite bättre, mest vad gäller de stora linjerna: För modet kan växla, men en funktion är livslång.

Bli först med att få våra erbjudanden och reportage!

Vill du ta del av unika möjligheter, information om nya produkter och reportage om hur du kan göra din arbetsplats lite bättre? Anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev och bli först med att få våra bästa erbjudanden!
*När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du vår integritetspolicy.