0
Min varukorg
Exkl. moms (Ändra)
Subtotal
Pris/st
Antal
Produkt
Inga produkter i kundvagnen
Varuvärde:
0:-
Gå till kassan
Ändra
OUTLET

Livet på jobbet – en serie om att må bättre

Livet på jobbet – en serie om att må bättre
Artikel

Det finns en särskild plats, dit de flesta vuxna går nästan varje dag, och där de spenderar merparten av sin vakna tid under en trettiofem, fyrtio och ibland närmare femtio år av livet. Det handlar naturligtvis om arbetsplatsen, som för många är som ett andra hem. Och just därför är det förstås viktigt att inredningen får dem att må bra. 

 

AJ Produkter hjälper människor att må bättre på jobbet genom att leverera möbler och inredning som kan förbättra deras arbetsplats. Därför vill vi skapa uppmärksamhet både kring hur verkligheten ser ut och de olika förbättringsmöjligheter som finns. Vi har studerat arbetsplatser i mer än fyrtio år och lärt oss vad som krävs för att arbetsmiljön ska ge mer energi än den tar. Vi har också sett att vissa karaktärer, fenomen och beteenden är mer vanligen förekommande i de miljöer där människor trivs. 

 

”Livet på jobbet” är namnet på en dokumentärserie där vi tittar på hur människor har det på sina arbetsplatser, ensamma såväl som i grupp. Vi beskådar en mängd olika situationer och miljöer som du som tittare nog kommer att känna igen dig i. 

 

Vi hoppas att du kommer att gilla och följa vår serie. hållande till ökad viktnedgång. Koffein ökar visserligen ämnesomsättningen något, men har ingen bevisad långsiktig effekt på vikt. Den vanliga orsaken till att kaffe inte har någon större effekt på hälsan är att många tillsätter mjölk eller socker som höjer kaloriintaget rejält. Däremot ger koffein mer energi som gör att du kanske är mer aktiv under dagen. Har du lång väg till kaffemaskinen och dricker många koppar om dagen får du också lite extra motion när du går fram och tillbaka. 

 

 

 

 

Taggad med