Det klassiska kontoret

Det klassiska kontoret är elegant och stilrent men samtidigt varmt och välkomnande. Här prioriteras både form och funktion och var sak har sin plats. Låt dig inspireras av denna stilfulla och lugna arbetsmiljö!


I ett klassiskt kontor passar en färgpalett som är både exklusiv och vilsam. Här blandas vitt med dova, rogivande färger och vackra detaljer. Möblerna är utvalda med fokus på såväl design och kvalitet som ergonomi för att medarbetarna ska trivas och må bra på jobbet.
Klassiska skrivbord, konferensbord och förvaringsmöbler från serien Flexus har kombinerats med kontorsstolen Dudley och konferensstolen Perry. Dessa moderna stolar har flera ergonomiska finesser för hög sittkomfort.


Det finns gott om förvaring, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Kombinationen av öppen och stängd förvaring gör att fina föremål kan visas upp samtidigt som pärmar, papper med mera kan döljas för ett städat intryck.


Här har varje medarbetare har sin egen fasta arbetsplats. Skrivborden är höj- och sänkbara för en varierad arbetsställning och skrivbordsstolarna har många inställningsmöjligheter. Skrivborden är avskärmade med sidoskåp och ljudabsorberande bordsskärmar. Skärmarna bidrar till en god ljudmiljö och varje skrivbord fungerar som en egen liten zon för individuellt arbete. En harmonisk och lugn arbetsmiljö prioriteras – allt för att medarbetarna ska kunna fokusera på rätt saker!

För mer inspiration läs också:

Det flexibla kontoret för det kreativa teamet

Det trendiga kontoret kombinerar stil och personlighet
 

Bli först med att få våra erbjudanden och reportage!

Vill du ta del av unika möjligheter, information om nya produkter och reportage om hur du kan göra din arbetsplats lite bättre? Anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev och bli först med att få våra bästa erbjudanden!
*När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du vår integritetspolicy.