• Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
  • 3 års garanti
0
Min varukorg
Exkl. moms (Ändra)
Subtotal
Pris/st
Antal
Produkt
Inga produkter i kundvagnen
Varuvärde:
0:-
Gå till kassan
Ändra
OUTLET Inredningsprojekt

Nu är det vi som säljer och servar Hänels lagerautomater i Sverige

AJ Produkter kompletterar sin produktportfolio med Hänels lagerautomater
Artikel

AJ Produkter är sedan årsskiftet exklusiv distributör av Hänels automatiserade lagersystem i Sverige. Det innebär att vi sköter allt från nyförsäljning till installationer, reservdelar och service gällande Hänels produkter på den svenska marknaden. Det är m.a.o. till oss du ska vända dig framöver i alla frågor som rör ditt företags automatiserade lagerlösningar – se kontaktuppgifter nedan/här intill.

 

Nytänkande lösningar för olika lagerbehov
AJ Produkter erbjuder nytänkande lagerlösningar för olika verksamheter. Vårt egenutvecklade pallställ Ultimate har en design som maximerar volymutnyttjandet och lagringsprestandan, utan att göra avkall på belastningskapaciteten. Ultimate är därtill justerbart så att höjden kan nyttjas till fullo, vilket minskar behovet av höga lyft, ökar effektiviteten och sparar energi. Därutöver säljer vi även flexibla hyllsystem och dokumentskåp som kan anpassas efter olika lagermiljöer.

 

Två företag som kompletterar varandra
Hänels lagerautomater utgör ett perfekt komplement till vårt utbud. Som följd av det nya samarbetet, kommer fler svenska företag nu kunna optimera sitt lager.
– Hänels sortiment ökar våra möjligheter att skapa effektiva och ergonomiska högdensitetslager och snabbplockprocesser, säger Mattias Von Der Luft, som leder arbetet med att ta fram kundpassade lagerprojekt hos AJ Produkter.

 

Alltid med en hög grad av kundanpassning
Tyska Hänel skapar förutsättningar för innovativa och utrymmessnåla lagringslösningar av världsklass. Företaget är en ledande tillverkare av produkter och programvara för högeffektiva lagerautomater för varulager och dokumentarkiv.
– Tillsammans får vi goda möjligheter att tillgodose marknadens önskemål – och alltid med en hög grad av kundanpassning, fortsätter Mattias.

 

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig
Samarbetet är ett led i AJ Produkters tillväxtstrategi och intresset är ömsesidigt. Avtalet mellan de båda familjeföretagen är undertecknat av AJ Produkters grundare och ägare Anders Johansson och Hänels ägare i andra generationen, Joachim och Michael Hänel. Och båda parter tror starkt på konceptet.
– Vi har alla möjligheter att möta dina behov av smarta lagerlösningar. Vill du veta hur, då är du varmt välkommen att kontakta oss, avslutar Mattias Von der Luft.

 


För frågor gällande försäljning, reservdelar, service och support, vänligen kontakta:
Alicia Jarl

0725-03 01 44
alicia.jarl@ajprodukter.se

 

Taggad med