• Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
  • 3 års garanti
0
Min varukorg
Exkl. moms (Ändra)
Subtotal
Pris/st
Antal
Produkt
Inga produkter i kundvagnen
Varuvärde:
0:-
Gå till kassan
Ändra
OUTLET Inredningsprojekt

Skolmöbler

Skolmöbler

Skolmöbler

 

AJ Produkter har sedan starten haft som mål att erbjuda möbler som gör arbetsplatsen bättre. Därför är det naturligtvis viktigt att även våra skolmöbler är lika bra. Barn av olika åldrar spenderar mycket tid i skolan och behöver också de bra, ergonomiska och kvalitativa möbler. Vårt breda utbud innehåller allt en skola kan tänka sig behöva till sin inredning; elevbord och slöjdmöbler, stolar och elevskåp. Det ska vara välkomnande för eleverna att komma till skolan och att ge dem både en praktiskt och trevlig miljö är en god förutsättning för att hålla motivation och energi uppe – både för studier och den sociala samvaron.

Nedan hittar du mer om några av våra olika skolmöbler och deras fördelar!

 

Elevstolar

 

I skolan spenderar elever uppemot 5-6 timmar om dagen sittande på sina stolar. Därför har AJ Produkter elevstolar som är designade för att ge barnen komfort under hela dagen. Du kan välja ur ett stort sortiment av olika färger, modeller, storlekar och funktioner. Beroende på elevernas ålder och behov finns alternativ med exempelvis armstöd och stålrörsstativ med lätt svikt, men också en stol som är utformad så eleven kan sitta både framåt och bakåt på den. För smidig städning är en upphängningsbar stol ett bra alternativ medan en skolstol med fotstöd är praktiskt för att passa barn av olika längd.

 

Elevbord

 

AJ Produkter har ett stort utbud av elevbord i olika modeller och variationer. En klassrumsmiljö har olika krav beroende på allt ifrån barnens ålder till specifikt användningsområde. Exempelvis är många av våra bord ljuddämpande vilket passar i bullriga miljöer. För skolsalar där eleverna har egna bord är en elevbänk med förvaring i locket väldigt praktiskt. Det gör att det inte behövs varken hylla, krok eller förvaring då varje enskild elev har detta på sin egna plats.

 

Slöjdmöbler

 

Förutom praktiska förvaringslösningar för böcker, skolmaterial och elevernas egna tillhörigheter så erbjuder vi lösningar som passar för lagring av allt som behövs i en slöjdsal. Rymliga textilslöjdskåp och materialskåp med plats för exempelvis tyger och klippbord med lådor för tillbehör. För effektiv förvaring av symaskin kan du välja sybord med utdragbar symaskinhylla. Tillverkad av tåligt stål och bordsskiva i laminat är det arbetsbord som tål daglig användning. För träslöjden har AJ Produkter ett antal möbler för att komplettera slöjdsalen, hyvelbänk i olika modeller och slöjdbänk. Ett verktygsskåp och backställ ger bättre ordning och reda i rum som snabbt blir stökiga.

 

Du kan läsa mer om vårt utbud genom att klicka på de olika kategorierna och produkternas specifikation, eller kontakta oss så hjälper vi dig gärna!