Var dig själv på jobbet

Var dig själv på jobbet

Tack vare bredden och djupet i vårt sortiment kan vi bidra till att du (och alla andra) får en perfekt inredd arbetsplats. Helt anpassad efter arbetsuppgifter, fysiska förutsättningar och personlig smak. Tar du vara på den möjligheten blir resultatet en arbetsmiljö där både kroppen och själen får sitt – och du kan blomma ut och vara den bästa versionen av dig själv!

 

Produkter som gör jobbet lite bättre
AJ Produkter ska bidra till att skapa bättre arbetsmiljöer. Det är vår vision. Att det är en både viktig och ständigt aktuell mission beror förstås på att väldigt många människor spenderar merparten av sin vakna tid på arbetet. Jobbet är nästan som ett andra hem. Då kan det vara skönt att veta att vi har möbler och inredning som kan förbättra hela arbetsplatsen, från kontoret via lunchrummet till verkstaden och lagret. Och att vi finns där för alla typer av verksamheter, från nystartade till etablerade och från lokala till globala.

 

Vi har med framgång förbättrat arbetsplatser i mer än 40 år och kan säkert göra mycket för att öka trivseln och effektiviteten även hos dig. Vi erbjuder allt från egendesignade möbelserier till smarta inredningsdetaljer som gör jobbet lite bättre. Med egen tillverkning kan vi till och med skräddarsy vissa kollektioner efter kundernas önskemål. Totalt erbjuder vi mer än 20 000 produkter för kontor, skola, lager och industri – och genomtänkta inredningslösningar som gör det roligare att gå till jobbet.

Medvetna val för medarbetarnas bästa
Vad krävs då för att en arbetsmiljö ska gå från ”bra” till ”bättre”? I våra ögon handlar det om att välja produkter med personalens bästa i fokus. Det kan exempelvis röra sig om höj- och sänkbara skrivbord som låter dig växla mellan stående och sittande arbete på kontoret. Det kan vara arbetsstolar som går att ställas in efter behov och aktiva stolar som stärker rygg- och bålmuskulaturen medan du sitter. Och smarta förvaringslösningar som förbättrar ordningen och effektiviteten – och därmed också trivseln.

 

Det kan även vara flexibla packstationer, stabila arbetsbänkar och utbyggbara hyllsystem som förenklar jobbet på lager och industrier, lyfthjälpmedel och vagnar som underlättar interntransporterna och välkomnande lunchrumsmöbler som gör det lätt att samla ny energi. Kort sagt: produkter som främjar välmående och säkerhet och hjälper medarbetarna att prestera på topp. Det är så vårt sortiment ser ut och det är med den typen av produkter vi ger dig möjlighet att utveckla din arbetsmiljö. Så att även du kan blomma ut och vara dig själv på jobbet. Ta den möjligheten!

”Var dig själv på jobbet” är en kampanj som uppmärksammar vikten av en bra arbetsmiljö. I fokus står människor som mår bra och är sig själva på jobbet, i trygg förvissning om att de är på rätt plats i livet.

Få nyheter och inspiration direkt till inkorgen

Prenumerera på nyhetsbrevet och få erbjudanden och tips kring hur du kan förbättra arbetsmiljön för dig och dina medarbetare. Det är helt gratis och du kan enkelt avsluta prenumerationen när som helst. 
Vänta...
*När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du vår integritetspolicy.