Det nya kontoret

Det nya kontoret

Det fysiska kontoret är för dig som har behov av en fast arbetsplats för att kunna utföra arbetet. Det moderna kontoret är anpassat för personliga möten, samarbeten och sociala ytor, och där flexibilitet erbjuds i form av flexibla arbetstider för att möta de nya behoven. För att hjälpa dig navigera runt kring detta arbetssätt har vi samlat ett startkit med intervju och artiklar samt guider och mallar som du kan plocka fritt från och anpassa till ditt nya kontor.

Ur ett HR perspektiv 

Vi frågade en HR-expert om hur det är att jobba på ett fysiskt kontor idag. Se Else-Maries svar och tips på några av de viktigaste frågorna. 

Loungemiljö med bord och skärmväggar

Övergången till det fysiska kontoret

Vi har samlat våra bästa tips för en lyckad övergång från distansarbete till kontorsarbete. Läs artikeln här. 

Läs mer

Enkät 

Få koll på hur dina medarbetare upplever att jobba på det fysiska kontoret. Vi har tagit fram en enkät med frågor som tar tempen på kontorsarbetet. Här kan du själv plocka och mixa de bästa frågorna för din verksamhet. Spara ner vår enkät

Ny på kontoret

Många har startat sin karriär på distans. Vad bör man tänka på när man jobbar på kontor? Läs vår artikel och våra tips för en smidig övergång.

Läs mer
Personer som står vid ett bord

Fyra inredningstips på vägen
1.

 Se över ljudnivån och försäkra dig att lokalerna har god akustik. Digitala möten som sker vid deltagarnas skrivbord kan orsaka högre ljudnivåer och sämre koncentrationsförmåga. Med ljudabsorberande bordsskärmar, akustikplattor, textil och växter dämpas ljud och du skapar trivsamma miljöer.

2.

Det sociala umgänget är en drivkraft som för många till kontoret – hur ni sitter, arbetar och umgås spelar roll för inredningen och arbetet. Trivsamma arbetsplatser ger positiva effekter på produktivitet, effektivitet samt skapar en vi-känsla. En trevlig lounge kanske skulle passa hos er?

Skärmvägg ZONE 
2 695:-
Se vårt lounge sortiment här.

3.

Se till att varje medarbetare har den plats hen behöver för att kunna hålla avstånd på ytor som många använder samtidigt, till exempel i lunchrummet och vid kaffeautomaten.

4.

Arbetsplatsen ses ofta som en mötesplats och behovet för mindre arbets- och mötesrum har ökat. Med mindre sammanträdes- och mötesrum kan samarbete mellan kollegor bli lättare och möten med externa och interna parter kan genomföras utan att dina kollegor störs.

Ett bord med stolar
Behöver du inspiration, goda råd eller praktisk hjälp med inredningen på jobbet? Kontakta oss så hjälper vi dig inreda din arbetsplats.

Inredningshjälp

Telefon
035-180 000
Mail
Skicka oss ett mail här.

Få nyheter och inspiration direkt till inkorgen

Prenumerera på nyhetsbrevet och få erbjudanden och tips kring hur du kan förbättra arbetsmiljön för dig och dina medarbetare. Det är helt gratis och du kan enkelt avsluta prenumerationen när som helst. 
*När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du vår integritetspolicy.