• Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
  • 3 års garanti
0
Min varukorg
Exkl. moms (Ändra)
Subtotal
Pris/st
Antal
Produkt
Inga produkter i kundvagnen
Varuvärde:
0:-
Gå till kassan
Ändra
OUTLET Inredningsprojekt

Combo – robusta hyllor och arbetsbänkar med flexibilitet

Combo - hyllor och arbetsbänkar för tuffa tag
Artikel

Låt oss presentera Combo – en serie hyllor och arbetsbänkar som passar för en mängd olika behov. Produkterna är robusta, flexibla och anpassade för krävande arbetsmiljöer. Precis som namnet antyder kan du kombinera delarna i serien på valfritt sätt för en perfekt lösning.

 

Inom lager, verkstad och industri krävs funktionell inredning som tål att slitas på. Om inredningen dessutom är flexibel och går att anpassa precis som du vill är det en fullträff. Serien Combo med sina stora valmöjligheter är framtagen för att uppfylla just detta.
Stommarna är tillverkade i pulverlackerad stålplåt och levereras med golvskoning i plast för att skydda golvet. De är perforerade hela vägen så att du kan placera hyllplan och tillbehör på valfri höjd. Monteringen kräver inga bultar eller skruvar.

 

Tillbehör som underlättar arbetet
Combo omfattar flera praktiska tillbehör som du kan kombinera med både hyllsystemen och arbetsbänkarna för att bygga en lösning som passar just ditt användningsområde. Välj mellan exempelvis LED-belysning, backskenor för upphängning av plastbackar samt verktygspaneler för flexibel montering av krokar och hållare.

 

Flexibla hyllsystem
Hyllorna klarar tungt och skrymmande gods upp till 500–700 kg per hyllplan. Hyllplanen är uppbyggda av bärbalkar i stål och kraftiga spånskivor som är skonsamma mot godset.
Hyllsystemens stabila konstruktion kräver varken gavel- eller ryggkryss och du kan enkelt plocka från alla håll. Beroende på hur du väljer att placera hyllplanen kan du också använda hyllsystemet som arbetsbänk – en platsbesparande variant som ger både förvaring och arbetsyta i en enhet!

 

Arbetsbänkar som tål hårda påfrestningar
Bänkarna i Combo-serien har rejäla arbetsytor för en mängd olika arbeten. Bänkarna finns med två olika skivor: ekparkett och kraftig spånskiva. Ekparketten är en stark och tålig allroundskiva för exempelvis metallbearbetning och montagearbeten. Spånskiva är ett prisvärt alternativ som passar när du behöver en mjukare och skonsam arbetsyta.


 
Egen lösning eller färdigt paket?
Du kan välja att köpa hyllorna och bänkarna i grundutförande och själv kombinera dem med de tillbehör du behöver. Vi har också tagit fram färdiga paket för att underlätta ditt val. Till exempel finns hyllorna som kompletta förvaringspaket med tåliga plastbackar. Arbetsbänkarna finns i flera olika kombinationer med över- och underhyllor, verktygspaneler, backskenor med mera.

Relaterade produkter
Hyllsystem COMBO, 1980x1840x470 mm, mörkgrå
Hyllsystem COMBO, 1980x1840x470 mm, mörkgrå
Art. nr: 276152
  • För bred och djup förvaring
  • Klarar hög belastning
  • Kraftfull och stabil
Hyllsystem COMBO, 1530x1840x470 mm, mörkgrå
Hyllsystem COMBO, 1530x1840x470 mm, mörkgrå
Art. nr: 281202
  • För bred och djup förvaring
  • Klarar hög belastning
  • Kraftfull och stabil