• Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
  • 3 års garanti
0
Min varukorg
Exkl. moms (Ändra)
Subtotal
Pris/st
Antal
Produkt
Inga produkter i kundvagnen
Varuvärde:
0:-
Gå till kassan
Ändra
OUTLET Inredningsprojekt

Alla vinner på en aktiv skoldag

Alla vinner på en aktiv skoldag
Artikel

Vi på AJ Produkter ställer oss bakom Generation Peps vision – att alla barn och unga ska ha möjligheten och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv. Idag kommer bara tre av tio unga upp i den rekommenderade mängden fysisk aktivitet, 60 minuter per dag, och knappt hälften av alla barn äter grönsaker varje dag. Detta vill vi vara med och förändra – för allas bästa.

 

Vi har länge jobbat för att skolbarn ska ha en lika bra och varierad arbetsmiljö som vuxna. Skolan är ju barnens arbetsplats och barnen är allas vår framtid! Därför är det med stor glädje som vi engagerar oss i Generation Peps arbete med att inspirera barn och unga till en hälsosam livsstil. För att stötta skolor som på ett systematiskt sätt arbetar med dessa frågor, har vi tagit fram två exklusiva belöningar, som skolor som klarat området ”Fysisk aktivitet som en naturlig del i undervisningen” kan ta del av. 

 

Belöningspaket 1:

Här ingår fem st pedaltränare och två st balansbrädor. Det innebär att sju elever åt gången kan vara aktiva i klassrummet samtidigt som de sköter sina skoluppgifter – sannolikt med gott resultat eftersom rörelse och inlärning hör ihop. Pedaltränaren passar perfekt under elevbordet ihop med den ordinarie elevstolen, men kan givetvis också användas tillsammans med andra låga sittmöbler. Balansbrädan tränar både balansen och höft- och benmusklerna medan eleven står upp och arbetar.

 

Belöningspaket 2:

Här ingår en skrivbordscykel och ett hölj- och sänkbart elevbord – för övrigt en perfekt kombination som eleverna kan turas om att använda. Adjust är ett manuellt höj- och sänkbart elevbord som gör det lätt för barn i alla åldrar/längder att variera arbetsställningen. På skrivbordscykeln kan en elev jobba och röra sig samtidigt, vilket laddar kroppen med både energi och syre. Ökad blodcirkulation och koncentration är andra positiva bieffekter av en kort stunds användning av de här produkterna.

 

Gör så här för att ta del av belöningen:

Hur går det på din skola? Jobbar ni aktivt med de här viktiga frågorna? Gå in på www.pepskola.se. så får ni både koll på ert nuläge, hjälp med att planera bra aktiviteter och massor med inspiration som stöd i ert arbete. När ni klarat området ”Fysisk aktivitet som en naturlig del i undervisningen” kan ni ta del av vår belöning. Lycka till!

 

 

Taggad med