• Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
  • 3 års garanti
0
Min varukorg
Exkl. moms (Ändra)
Subtotal
Pris/st
Antal
Produkt
Inga produkter i kundvagnen
Varuvärde:
0:-
Gå till kassan
Ändra
OUTLET Inredningsprojekt

Förskolemöbler

Förskolemöbler för en och trygg förskola

 

Hos AJ Produkter är våra moderna förskolemöbler, från matsalsmöbler till skötbord och förskolebord, speciellt utformade för att göra det enkelt för små barn. Vi vill uppmuntra dem att göra saker för själva, få en känsla av självständighet och samtidigt skydda dem från olyckor. Välj mellan en mängd olika möbler för att göra förskolan till en trevlig, pedagogisk och härlig miljö för både barn och vuxna. Barngrind för att hålla småbarn ute, eller inne, från rum de inte ska vara i, barnstolar som passar från de allra minsta till barnen till de som ska börja skolan och tåliga bord för lek och måltider.
Vi vill hjälpa till att göra barnomsorg på förskola så enkel och rolig som möjligt.

 

Stolar och bord i barnanpassade design

 

Skolmöbler måste vara speciellt utformade för att passa de yngsta barnen så att de kan sitta säkert på sin stol och lätt nå bordsskivan för att leka eller äta lunch. En hög barnstol med justerbar fot- och sittbräda kan kompletteras med en bygel så att både små och lite större barn kan sitta säkert. Vi har många stapelbara stolar vilket är praktiskt både för att frigöra utrymme och vid städning.
När du köper skolmöbler för barn, leta efter alternativ som är klassificerade enligt BS EN 1729 eftersom dessa kommer i rekommenderade höjder för barn i varje åldersgrupp. Förskolebord måste ha en slitstark bordsskiva som inte repas eller märks även efter år av användning, men du bör fortfarande ta hänsyn till design. Roliga former, ljusa färger och lekfulla motiv betyder att du kan välja ett förskolebord som främjar ett kreativt och stimulerande utrymme för tidigt lärande.

 

Skötrum

 

För förskolor som har mindre barn och måste ta hand om alla deras behov, så har vi en flera olika sorters skötbord för att du ska kunna hitta ett som möter er förskolas krav. Med ett höj- och sänkbart bord minimerar du antalet lyft vilket underlättar för både dig och barnet. Vid lite plats kan istället ett vägghängt skötbord vara ett bra alternativ.
För barn som är lite större är en fristående skötbordstrappa ergonomiskt för dig då du slipper lyfta och barnet själv kan klättra upp.

 

Samling och vila

 

Många små barn behöver vila eller sova en stund under dagen och därför har vi ett antal olika alternativ att ligga ned på. En mjuk, klassisk madrass som kan ligga direkt på golvet passar allt ifrån bebisar till de större förskolebarnen. Vi har kompletta set med madrass, kudde, örngott, madrassöverdrag och filtar. Madrassen har mycket goda miljöegenskaper då den inte drar åt sig vatten, kan sköljas av och är kvalsterhämmande. Hela paketet är Öko-tex kvalitetscertifierad vilket garanterar att produkterna är fria från farliga kemikalier och ämnen.
För att spara på plats när vilostunden är över kan madrasserna placeras på varandra eller ställas upp mot en vägg. Ett klädskåp eller materialskåp för kuddar och filtar är praktiskt för den förvaringen.

Läs mer om våra förskolemöbler genom att klicka på varje produkts specifikationer, eller kontakta oss så hjälper vi dig gärna!