Hjul för smidiga transporter

Inspiration & inredningstips på jobbet

Vill du göra jobbet lite bättre?:

Läs våra artiklar

Länkhjul & transporthjul till alla slags produkter

Tvättvagnar, kontorsstolar, arbetsbänkar och arbetsstolar: i AJ Produkters sortiment finns otaliga produkter som står på hjul. Därigenom är det viktigt att ha en uppsättning tillgängliga, utifall att reparation eller hjulbyte blir nödvändigt. En bordsvagn som ofta transporteras mellan kök och matsal behöver förr eller senare nya hjul. Detsamma gäller tyngre containers eller mindre verkstadsbord. Alla arbetsmiljöer utsätter produkterna för olika hjulslitage, så med säkerhet i åtanke är det lika bra att ligga steget före. Här är några av de hjulvariationer som återfinns i vårt sortiment.

Fasta hjul till många produkter

Våra fasta hjul kommer i flera olika utföranden: som massivgummi, nylon och polyuretan. Vissa arbetsområden behöver mer trögrullande hjul, medan andra extra lättrullade. Välj mellan hjul med eller utan broms, utifrån dina behov för varje hjulprodukt. AJ Produkter har samtliga varianter i sortimentet, där du snabbt och enkelt hittar de hjul som behövs.

Tystgående industrihjul

Länkhjulen från AJ Produkter tillverkade i slitbart massivgummi har en riktig god stötupptagningsförmåga. Därför är hjulen väldigt lämpliga för användning i industrimiljöer, även om de givetvis går att använda i de flesta arbetsmiljöer. Våra länkhjul är tystgående och lättmonterade. AJ Produkter säljer även hjulsatser som innehåller fem hjul, perfekt till industristolar.

Breda och mjuka luftgummihjul

Våra breda luftgummihjul är skonsamma mot ömtåligt underlag. Rullhjulens mjukhet och breda plomberade bana gör det lätt att komma över trösklar och liknande hinder under användning. De breda lufthjulen från AJ Produkter är lika användbara inomhus som utomhus., samt finns både som fast hjul och länkhjulsutförande. Välj det som bäst passar dina behov.