Lastramp och tröskelbrygga

Vid på- och avlastning av stora gods och bud, eller när en flytt ska genomföras på en arbetsplats, är det väldigt praktiskt med en ramp eller några tröskelbryggor som underlättar projektet. AJ Produkters utbud är fullt av lämpliga alternativ, som bekvämt hjälper till att göra förflyttningar mer snabblösta. Våra ramp- och bryggprodukter lämpar sig utmärkt på arbetsplatser, vid transporter över trösklar och liknande besvär. Här är ett urval av våra olika lastramper och tröskelbryggor.

Flexibel tröskelhjälp

Våra tröskelbryggor underlättar transporter över rör, ledningar eller andra vanliga hinder inom industrier och på arbetsplatser med lagerhantering. Bryggorna lämpar sig även till lokaler där handikapp- och rullstolsanpassning är ett krav. Tack vare perforerad yta ger tröskelprodukterna extra bra grepp för vagn- eller fordonshjul vid förflyttning. Eftersom bryggorna är tillverkade i aluminium väger dessa industriprodukter nästan ingenting. De är portabla lösningar som är lätta att ta med och tar dessutom väldigt liten plats vid förvaring mellan användningstillfällen.

Lastramper och uppkörningsramper

Med last- och uppkörningsramper från AJ Produkter kan du enkelt förflytta både rullstolar och fordon olika sträckor. Vi har ett brett register på lasthjälpmedel: från små ramper lämpade för mindre maskiner, till riktigt stabila lastramper med maxvikt på fyra ton! Genom produkternas smidiga format kan du snabbt anpassa bredd på ramperna efter de gods som ska förflyttas. Köp gärna med ett monteringskit med extra fästen till ramperna. De inkluderar både fäste och beslag, som förhindrar att rampen börjar glida eller faller ner om släpet hamnar i rörelse. Säkerhet är en viktig aspekt på alla arbetsplatser, särskilt när du hanterar stora fordon eller gods.