Långgodsvagnar

Om du regelbundet hanterar stora otympliga varor på din arbetsplats kan en pålitlig långgodsvagn lösa många problem. Vissa stora gods är inte bara tunga, utan dessutom avlånga och klumpiga att transportera. Det sliter inte bara på krafterna utan även humöret att i längden lägga energi på tungt arbete, när det faktiskt går att förenkla hela arbetsprocessen med långgodsvagnar. AJ Produkters vagnar är både kraftfulla och justerbara, tål tuffa miljöer och är lätta att rätta efter arbetsuppgiften. Här är några varianter ur vårt sortiment.

Lättare långgodsvagn

AJ Produkters fraktvagn med maxbelastning på 800 kilo är perfekt när långt gods som brädor och rör ska fraktas genom industrilokaler eller magasin. Godsvagnen är praktiskt konstruerad, med fyra luftgummihjul som är skonsamma mot ömtåligt underlag – även vid maximal last. De sex upphöjda profilkanterna säkerställer en trygg av- och pålastning, utöver transport. Vill du underlätta vid transport av lite lättare gods kan du köpa till en långgodskärra. Den påminner om en traditionell magasinskärra (eller ”pirra”) i sitt utförande, men är anpassad efter mer otympliga laster. Lastkärran är en utmärkt komplettering till transportvagnarna.

Fraktvagnar med hög belastningskapacitet

Våra större långgodsvagnar är perfekta för transport av riktigt tunga och långa varor. De är justerbara i tre olika längder och kan enkelt hanteras under fraktning. AJ Produkters transportvagnar finns i utföranden med belastningskapacitet upp till 3.5 ton! Alla godsvagnar tål tuffa arbetsförhållanden under längre perioder av frekvent användning. Addera ett par grenställ så får du dessutom en praktisk lagringsenhet för lättare långgods, som monteras på väggen. Grenställets armar är justerbara och anpassas enkelt till varje lagerutrymme. Våra produkter går att anpassa till alla industri- och lagermiljöer, där frakt och förvaring är en del av det dagliga arbetet.