Trevliga lokaler i en pulserande miljö

InfoBuild är ett snabbväxande företag som för ett år sedan flyttade in i egna lokaler i centrala Stockholm. AJ Produkters breda sortiment i kombination med ett bra bemötande gjorde valet av kontorsmöbelleverantör enkelt.

InfoBuild säljer, marknadsför, implementerar och supportar mjukvara för business intelligence, vilket kan översättas med ”omvärldsbevakning” på svenska. Genom informationshanteringsystem och analytiska processer stödjs beslutsfattandet i företaget. Ett långt och nära samarbete med den marknadsledande mjukvaruutvecklaren Information Builders ligger bakom företagsnamnet.
Som vd är Niklas Ahnelövs huvudsakliga uppgift att få företaget att utvecklas och växa, en uppgift som han har lyckats väl med.
– Vi växer med i snitt 25 procent per år. Produkten som vi representerar är världsledande och rankas som den bästa i sitt slag. Det är dock hård konkurrens, som får oss att vara på tårna, berättar Niklas och fortsätter:
– Efter flera år på ett kontorshotell var det ett naturligt steg för oss att skaffa ett eget hem för verksamheten. InfoBuild valde nyrenoverade lokaler på Sankt Eriksgatan i centrala Stockholm med utsikt över Klarabergskanalen. Trevliga lokaler i en pulserande miljö.
När det kom till kontorsmöblerna fanns det specifika krav.
– Vi behövde en leverantör med ett prisvärt och brett sortiment. Vi ville ha mycket för pengarna, men ändå mycket god kvalitet. Därför passade AJ Produkter väldigt bra som helhetsleverantör, säger Niklas.

Var det något speciellt som ni tittade på?

– Kontorsstolarna är mycket viktiga. Säljaren lät oss låna en stol ett par veckor som alla anställda fick testa någon dag var så att vi kunde känna oss trygga med valet, berättar han. Vi har även köpt konferensbord och stolar från AJ Produkter. InfoBuild växer hela tiden och går en ljus framtid till mötes, vilket såklart kommer att medföra ytterligare möbelinköp.
– Eftersom vi expanderar fortfarande kommer vi behöva handla fler möbler och då är det klart att vi kommer använda oss av AJ Produkter igen, summerar Niklas.

Få nyheter och inspiration direkt till inkorgen

Prenumerera på nyhetsbrevet och få erbjudanden och tips kring hur du kan förbättra arbetsmiljön för dig och dina medarbetare. Det är helt gratis och du kan enkelt avsluta prenumerationen när som helst. 
Vänta...
*När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du vår integritetspolicy.