Kundreferens Krifon

Krifon har fått sitt drömkontor!

Krifon, en ledande leverantör av trädgårdsprodukter och tillbehör, stod inför en utmaning. De behövde slå ihop två avdelningar och ville skapa en ny samlad och inspirerande arbetsmiljö för sina 40 anställda.
De önskade sig en enhetlig stil med en kvalitet som matchade deras vision för det nya kontoret. I samarbete med AJ Produkter tog de sig an uppgiften med att förverkliga sitt drömkontor.
Efter ett bra uppstartsmöte ritade projektrådgivare Anniken Sørli upp en möbellayout i 3D-format så att Krifons medarbetare kunde få en bild av hur kontoren skulle kunna se ut.
Jag blev väldigt inspirerad av Krifons input och idéer, och när de visade sin moodboard tänkte jag bara "wow".
Projektrådgivare, Anniken Sørli
skrivbord
Hörnskrivbord QBUS
Modulsoffa
Modulsoffa VARIETY
Förutom kvaliteten på möblerna är Krifon extra nöjda med servicen från AJ Produkter. Från planritningar till färdigt kontor har samarbetet präglats av god kommunikation, personlig uppföljning och professionell hjälp. Den positiva upplevelsen är en avgörande faktor till varför Krifon skulle välja AJ Produkter igen.
Soffa
Mycket nöjd med servicen! Produkterna är fantastiska, men det är servicen som sticker ut. För oss är det en viktig anledning till att återkomma.
Ellen Hansen, Krifon AS
Stort mötesbord
Konferensbord AUDREY
Omklädningsrum
Småfacksskåp CLASSIC
Krifon flyttade in till sitt nya kontor i september 2023 och slutresultatet är fantastiskt. Färger, detaljer och den enhetliga designen skapar en inspirerande arbetsmiljö. De gröna stolarna och de ekfärgade ytorna på skrivborden ger kontoret en unik och personlig touch.
Konferensbord med stolar
Kontakta oss


Kontakta oss för inredningshjälp

Telefon
035-180 500

E-post