Tegera Arena – Elitseriens nya hockeytempel

När Leksand skulle bygga sitt hockeytempel var man ute efter en totalentreprenör som kunde ta ett helhetsgrepp på all inredning. Det skulle vara möbler, mattor, tavlor till restaurang, VIP-loger och allmänna utrymmen.

- PEAB var totalentreprenör för själva bygget och vi sökte någon som kunde ta hand om insidan på liknande sätt. AJ Produkter presenterade en totallösning som var väldigt bra, berättar Kent Lövgren, styrelsemedlem i Leksands IF  och projektledare för bygget.

200000 personer om året

Tegera Arena är ett imponerande bygge som tar drygt 7600 åskådare och har en mängd fullt utrustade konferensrum, 36 stycken loger, inklusive en bastuloge(!) och en fullfjädrad restaurang med tillhörande kök och sex satellitrestauranger/barer. Arenan har stått som värd för Melodifestivalen, bolagsstämmor, företagsevent och riktigt stora fester. I garderoben finns 6000 klädhängare. Pressrummet har plats för 150 journalister och under ett år räknar man med att över 200000 människor besöker arenan.

”Oväntat” kommer från Leksand

Kent är mycket nöjd med AJ Produkters insats. Framför allt en händelse berättar han gärna: - När AJ:s montörer inredde våra loger upptäckte de att bordsskivorna var för smala för att kunna duka upp bufféer på. Då kändes det lite jobbigt eftersom vi hade ont om tid. Men ett telefonsamtal till AJ ordnade allt. 35 bordsskivor skickades hem till fabriken och 35 nya bredare bordsskivor kom med vändande leverans. Utan extra kostnad. Och utan något tidsspill.
Det var då Kent myntade ordet ”Oväntat bra service”. Något som numera är AJ Produkters signum.

Bli först med att få våra erbjudanden och reportage!

Vill du ta del av unika möjligheter, information om nya produkter och reportage om hur du kan göra din arbetsplats lite bättre? Anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev och bli först med att få våra bästa erbjudanden!
*När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du vår integritetspolicy.