Östra Karups förskola

Östra Karups förskola

Vid foten av Hallandsåsen ligger Östra Karups Förskola. Här huseras idag omkring 70 barn och deras lärare. Skolan är helt nybyggd och byggnaden stod klar i maj av totalentreprenören NCC Construction Sverige AB. AJ levererade olika typer av skåp och bänkar för att inreda de nya fina lokalerna.

Östra Karups Förskola är helt nybyggd och de 1092 kvm är indelade i fem avdelningar med ett storkök, man har även förberett byggnaden för en sjätte avdelning. 
Förksolan stod klar i maj 2012 och byggdes av totalentreprenören NCC Construction Sverige AB. Arkitekt var Tengbom. Entreprenadingenjören Katarina Carlsson var bland annat ansvarig för inköpen av inredningen.
– Vår beställare Båstad Kommun ville ha en flexibel lösning. När det kom till inredningen ville vi ha en leverantör som hade ett komplett sortiment för skolor. AJ Produkter hade det utbud som vi behövde.

Komplett sortiment

AJ Produkter har ett brett skåpsortiment med omklädnings- småfacks- och elevskåp som kan anpassas till varje enskilt önskemål. Barnen på förskolan behövde kläd- och skofackshyllor att hänga kläderna och lägga sina väskor. Dessutom hade AJ sittbänkar för barnen som kunde integreras med hyllorna. Till personalen behövdes fackhyllor och omklädningsskåp för alla de fem avdelningarna. Katarina fortsätter:
–Den föreskrivna inredningen gick smidigt att välja ut och beställa från AJ Produkter. En bra produkt som uppfyllde Beställarens önskemål, det var ett bra pris, snabb leverans och inget strul.

Vänta...
*När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du vår integritetspolicy.